Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 27 iunie - 3 iulie 2016 - o saptamana a emotiilor

Stiri

Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016 – o saptamana a emotiilor

Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016. Saptamana este incarcata de emotii profunde pentru majoritatea nativilor. Afla ce se intampla cu sufletul acestora.

BERBECUL ARE NEVOIE DE CURAJ, TAURUL DE AFECTIUNE

Berbecul si-a cam pierdut curajul in ultima vreme si nu mai stie cum sa actioneze pentru a depasi obstacolele. Nativul de foc trebuie sa stea in preajma unor persoane care au facut ceva semnificativ in viata asumandu-si riscuri. Numai asa poate invata ca un strop de ‘tupeu’ il va ajuta sa ajunga acolo unde doreste.

Taurul, in schimb, se va atasa de persoane pe care le va cunoaste in perioada 30 iunie – 3 iulie. E posibil sa isi faca noi prieteni si are toate sansele sa isi redescopere anumite laturi pe care le considera imposibil de scos la iveala.

Cum stai cu dragostea in luna iulie 2016, in functie de zodie

Cum stai cu banii in luna iulie 2016, in functie de zodie

RACUL SI SCORPIONUL MERG INTR-O VACANTA ROMANTICA

Astrele aduc vesti bune pentru cele doua semne de apa. Racul se poate trezi intr-o noua relatie, unde va depinde numai de sentimentele sale.

Va avea painea si cutitul in noua sa relatie si va actiona intotdeauna in favoarea inchegarii parteneriatului de viata. Si Scorpionul va avea parte de o luna de miere interesanta. Relatia cu persoana iubita se consolideaza mai mult ca niciodata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top