Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice 26 octombrie – 1 noiembrie. SAPTAMANA GREA PENTRU FECIOARE

PREVIZIUNI KARMICE. Nervii Fecioarelor vor fi intinsi la maximum! Aceste semne zodiacale vor fi destul de vulnerabile in perioada urmatoare. Anumite datorii karmice isi vor cere facturarea!

Karma negativa isi va pune amprenta asupra capacitatii Fecioarelor de a mai fi disponibile pentru clipe de bucurie ori iesire din rutina. Gandurile le vor ocupa 80% din timp, iar certurile cu cei din jur ar putea fi la ordinea zilei.

PREVIZIUNI KARMICE. Marea problema sufleteasca a acestor nativi este greu de inteles pentru persoanele superficiale. Uneori, acestea nu se simt integrate din teama de a nu se face de ras.

In interiorul acestora, Fecioarele sunt extrem de calde si vesele, insa le este frica sa se arate 100%.

Pestii vor avea de platit niste facturi consistente. Proasta organizare a bugetului isi va spune cuvantul cand nu se vor astepta.

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 26 octombrie – 1 noiembrie 2015. Care nativ va fi rascolit de amintiri

PREVIZIUNI KARMICE. Cat despre Raci, acestia vor simti nevoia sa se retraga in interiorul lor pentru a cauta raspunsurile la o serie de dileme. Meditatia este cea mai buna metoda pentru atragerea karmei pozitive.

Varsatorii vor dori sa se desprinda de dependenta de cei din jur, iar alegerile pe care le vor face pot fi riscante pe termen lung.

Taurii au toate sansele sa intalneasca o persoana de nadejde, care ii vor ajuta sa depaseasca stresul de la locul de munca. Prietenii adevarati sunt mereu acolo, la momentul potrivit.

PREVIZIUNI KARMICE. Sagetatorii nu vor avea o saptamana deloc usoara. Soarele prezent in zodia Scorpion le va tulbura gandurile. Un eveniment nerezolvat din trecut reapare din nou si din nou.

Capricornii si Berbecii vor avea de rezolvat probleme financiare urgente. Berbecii se vor descurca ceva mai bine deoarece beneficiaza de roadele faptelor bune facute in ultima vreme.

Leii si Gemenii vor avea o saptamana excelenta. Vestile bune primite din partea rudelor le vor insenina toata saptamana, iar asta se va vedea dupa zambetul inconfundabil pe care doar acesti nativi pot sa il afiseze.

PREVIZIUNI KARMICE. Balantele vor fi nevoiti sa renunte la orgoliu, aceasta fiind una dintre legile karmice supreme.

Pe de alta parte, Scorpionii, vor fi nevoiti sa pluseze la capitolul autostima cu notificarea ca nu trebuie sa ii sfideze pe ceilalti.

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. diana

    2015-10-23T22:19:09+03:00 at 2015-10-23T22:19:09+03:00

    Dar gemenii CE? Nu apartin de zodiac sau CE?

  2. Rozalia

    2015-10-24T20:51:32+03:00 at 2015-10-24T20:51:32+03:00

    Sì gemenii?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top