Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice 21-27 septembrie 2015: Tulburari emotionale pentru Scorpioni si Varsatori

Urmeaza o saptamana furtunoasa pentru Scorpioni si Varsatori. Citeste previziunile karmice pentru perioada 21-27 septembrie, pentru zodia ta.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU BERBEC
Ai o sansa foarte mare de a-ti realiza in sfarsit marele vis profesional. Ai acumulat suficienta rabdare incat sa demonstrezi ca ai expertiza necesara.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU TAUR

Te asteapta o toamna furtunoasa. Abia din 25 septembrie vor incepe adevaratele provocari pentru tine. Greselile trecutului se vor reflecta in actiunile pe care le vei face in perioada urmatoare.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU GEMENI

Te-ai nascut pentru a-i inveseli pe ceilalti si aceasta obligatie trebuie sa se mentina si in perioada ce vine. Mizeaza pe ceea ce stii sa faci cel mai bine si nu renunta la visele tale.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU RAC

Te gandesti ca retragerea este prea devreme si bine faci. La fel ca vorba aia, „Nu mor caii cand vor cainii”, ramai ferm pe pozitie. Din 26 septembrie, oportunitatile de crestere profesionala cresc simtitor.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU LEU

Corectezi foarte des greselile celorlalti si nu te poti stapani de la asta. Nu uita ca cine sapa groapa altuia, cade singur in ea. Vei cunoaste pe propria ta piele acest proverb dupa 23 septembrie.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU FECIOARA

Te astepti ca partenerii de afaceri sa iti fie prieteni si in viata de zi cu zi dar te vei convinge inca o data ca esti doar o unealta pentru ei. Tristetile se astern in sufletul tau deoarece ti-ai dori o atentie speciala din partea celor cu care imparti zi de zi ore din viata ta.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top