Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

POVESTE REALA: Cum a devenit noaptea nuntii cel mai mare cosmar al vietii mele

Noaptea nuntii trebuie sa fie cea mai frumoasa pentru orice mireasa insa Laura a trait o adevarata dezamagire. Povestea ei trage un semnal de alarma asupra intentiilor barbatilor care se insoara.

„Acum un an si jumatate am crezut ca sunt cea mai fericita femeie din lume si asta pana in noaptea nuntii. L-am cunoscut pe Robert pe Internet si am sperat ca voi avea cu el o familie frumoasa. Planuisem sa avem doi copii, o fetita si un baietel. Am umblat cu el sase ani si, in tot acest timp nu am banuit nimic.

CITESTE SI: I-a lasat o SCRISOARE sotului la doi ani dupa ce A MURIT. „Fa-o sa zambeasca…”

CITESTE SI: Scrisoare soc: Cum am ajuns sa-l iubesc pe cel care ar putea sa-mi fie bunic! “Nu ma judeca inainte sa citesti asta…”

Cand am ajuns acasa de la nunta, sotul meu mi-a pregatit o surpriza. Patul era plin de trandafiri si la poarta cantau niste lautari. Eram suficient de ametiti astfel incat muream de oboseala si somn.

Nu mi-a mai ars de nimic in acea noapte fapt pentru care, dupa cateva momente de tandrete, ne-am pus sa dormim. Deodata il suna cineva pe Robert si acesta fuge in camera de vizavi pentru a vorbi la telefon. Nu mi-a venit sa cred ce imi aud urechile!

„Da, frate, stai calm, am fraierit-o si pe asta!” – Acestea sunt vorbele pe care le-am auzit si care mi-au intepat inima. Am stat lipita cu urechile de usa sa aflu ce spune mai departe.

„Vreo 300-400. Daca iese planul, tati, ne vedem repede si spargem petrecerile peste tot”. Era clar. Robert m-a vrut numai pentru bani. S-a casatorit cu mine pentru a-mi lua banii.

In acel moment am iesit din casa si am plecat de nebuna pe strazi, plangand. Mi-am dorit sa mor. Am vrut sa ma sinucid gandindu-ma ca omul care a stat sase ani langa mine m-a vrut doar pentru bani”.

Laura mai mentioneaza ca toata viata ei a suferit din dragoste. Din cauza conditiei sale fizice (are 95 de kilograme la 1,70 metri) aceasta a fost curtenita de barbati doar pentru situatia ei financiara.

CITESTE SI: Vezi unde a dus GELOZIA! Nu vei crede ce i-a facut sotului si cum a reactionat el!

CITESTE SI: Nu i-a ascultat pe medici si si-a tinut sotul conectat la aparate. La cateva luni a avut parte de o MINUNE!

Laura provine dintr-o familie bogata si transmite un mesaj tuturor femeilor care nu arata ca niste fotomodele dar au multi bani: Niciodata, dar niciodata sa nu accepte ca cineva sa stea cu ele din interes, oricat de mare ar fi nevoia de afectiuni si oricate compromisuri ar face o femeie pentru a avea pe cineva aproape.

Laura este in continuare singura si spera ca intr-o zi isi va gasi sufletul pereche.

Ce parere ai despre barbatii care le pacalesc pe femei doar pentru bani? Cunosti si tu astfel de cazuri?

Sursa foto: 2dayfm.com.au

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top