Connect with us

Revistateo.ro

Pleacă Roxana Vancea de la Exatlon?

Exatlon

Pleacă Roxana Vancea de la Exatlon?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii Exatlon este dacă Roxana Vancea va abandona emisiunea în urma conflictului fără precedent avut cu Giani Kiriță.

Concurentul din primul sezon al reality-show-ului de la Kanal D a ajuns în Republica Dominicană ca antrenor al echipei faimoșilor, iar comportamentul său destul de agresiv este aspru criticat de fani.

Roxana Vancea a fost deranjată de țipetele pe care Giani Kiriță i le-a adresat, iar toată liniștea din echipa faimoșilor a fost dată peste cap.

„De când a venit el mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție, o direcție în care eu nu mă regăsesc deloc”, a declarat Roxana în fața camerelor de luat vederi.

„Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus.

Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă <>. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”, a zis Giani Kiriță în emisiune.

Emisiunea Exatlon se difuzează de miercuri până duminică de la ora 19:45 la Kanal D. Fanii pot urmări tot ce se întâmplă în emisiune și pot afla detalii de culise urmărind show-ul Fan Arena, difuzat de luni până joi de la ora 23:15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top