Connect with us

Revistateo.ro

Lista plantelor-minune care detoxifică ficatul și rinichii.

Sanatate

Planta-minune care detoxifică ficatul și rinichii

Substanțe chimice străine intră în corpul dumneavoastră în fiecare zi, prin alimentele pe care le mâncați, prin aerul pe care îl respirați și produsele de uz casnic pe care le utilizați. Susținătorii medicinei alternative consideră că aceste substanțe chimice actionează ca toxine, provocând diverse simptome.

Prin curățarea ficatului se înțelege curățarea ficatului de grăsimi, depozite vechi de colesterol, calculi biliari, otrăvuri, reziduuri de medicamente și toxine.

Atunci când este suprasolicitat sau când sunteți stresați, ficatul dumneavoastră se poate lupta pentru a ține pasul.

„Funcționarea corectă a ochilor, a inimii, a creierului, a articulațiilor și a rinichilor este dependentă de activitatea hepatică bună.”, explică medicul Karl Maret.

Plantele-minune care detoxifică ficatul și rinichii

1. Apă caldă cu lămâie – Apa caldă cu lămâie este o modalitate excelentă de a vă detoxifia ficatul în fiecare dimineață. Aceasta nu este limonadă, așa că nu adăugați zahăr sau altceva. Doar apă purificată și o doză sănătoasă de suc de lămâie proaspătă.

2. Usturoi – Adăugați usturoi la gătit sau tăiați subțire un cățel în următoarea salată. Usturoiul conține compuși ai sulfului care pot ajuta la activarea enzimelor în ficat. Conține alicină și seleniu, care sunt benefice pentru protecția ficatului.

3. Avocado – Ca și cum ați avea nevoie de un alt motiv pentru a adăuga avocado la dieta dumneavoastră, un studiu japonez a constatat că avocado conține compuși care pot proteja ficatul de daune. În comparație cu alte 21 de fructe, avocado a avut cea mai mare promisiune în protejarea ficatului de galactozamină, o toxină „puternică” care s-a dovedit a produce o afecțiune hepatică la fel ca hepatita virală umană.

4. Coriandru – Această plantă versatilă poate fi adăugată la aproape orice fel de mâncare, inclusiv salate. Această plantă poate ajuta la îndepărtarea metalelor grele din corp, cu care ficatul ar putea să se lupte chiar acum.

5. Turmeric – Un alt condiment puternic, cu o lungă listă de beneficii, se spune că nu doar protejează ficatul de daune, ci și încurajează regenerarea celulelor hepatice. În plus, aceasta crește producția de bile naturale și ajută la menținerea organismului fără toxine.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru: „Gelozia se răsfrânge în rinichi şi ficat”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbi recent despre bioenergia care ne influențează atât de mult viața, fără să ne dăm seama, de multe ori.

”Noi ne îmbolnăvim mai întâi pe câmpul energetic. Dacă o depistăm la timp, atunci evităm să ne îmbolnăvim mai grav. Terapeutul trebuie să știe despre cum funcționează organismul uman”, a spus Lidia Fecioru.

”Noi ne îmbolnăvim mai întâi pe câmpul energetic”

Întrebată ce se vindecă mai ușor, un organ sau sufletul, Lidia Fecioru a răspuns că: ”de la suflet începi întotdeauna”. ”De pildă, gelozia unui om e o boală care îmbolnăvește la rândul ei rinichii și ficatul. (…) Să nu te culci cu toate problemele în pat. În pat trebuie să spunem: sunt fericit, uite, azi am primit iubire..”, a mai spus bioenergoterapeutul.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top