Connect with us

Revistateo.ro

Planta care purifica organismul si inlatura efectele fumatului

Naturiste

Planta care purifica organismul si inlatura efectele fumatului

Aceasta planta are proprietatea incredibila de la purifica organismul si te ajuta sa scapi de efectele fumatului!

Este vorba despre o planta care se gaseste la momentul actual in toate pietele si care este extrem de accesibil: leurda (usturoiul salbatic). Leurda are gustul si mirosul asemanator cu cel al usturoiului si iti purifica organismul dupa doar cateva zile. Are un continut bogat in vitaminele A, B si C, calciu, fier, magneziu, cupru, proteine, caronetoizi si saruri minerale. Este extrem de sanatoasa pentru organismul uman.

Leurda se gaseste in lunile martie-aprilie si se poate consuma atat in stare cruda, cat si gatita in diverse mancaruri. Salata cu leurda se numara printre cele mai gustoase feluri de mancare, fiind extrem de satioasa si benefica. Cu ajutorul acestei plante minune vei reusi sa inlaturi efectele fumatului si sa iti reimprospatezi organsimul. Este ideal sa mananci in fiecare dimineata, pe stomacul gol, o salata care sa contina cateva frunze leurda. In maxim doua saptamani vei vedea schimbari majore in corpul tau.

CITESTE SI: UNGUENT HOMEMADE PENTRU DURERILE MUSCULARE

CITESTE SI: IMBUNATATESTE-TI STAREA DE SPIRIT CU ACEST REMEDIU INCREDIBIL

Frunzele de leurda au proprietati depurative si contribuie din plin la eliminarea toxinelor si la purificarea sangelui si a organelor interne precum ficatul si intestinele. Pe langa acest lucru, amelioreaza problemele de natura renala si ajuta la curatarea rinichilor si a vezicii urinare. Leurda este ideala chiar si in tratamentul naturist al bolilor cardiovascularem deoarece curata sangele, scade nivelul de colesterol rau si stimuleaza circulatia.

Daca te numeri printre persoanele afectate de efectele fumatului, afla ca aceasta planta este solutia ideala pentru a te curata si pentru a elimina nicotina din organism. Introdu leurda in smoothie-uri alaturi de frunze de patrunjel, salata verde sau tulpini de telina tinere. Adauga si cateva picaturi de zeama lamaie si obtii un remediu super eficient.

Sursa foto: whisperingearth.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top