Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Planeta MERCUR intra in Balanta: Iata pentru ce zodii se face, in sfarsit, DREPTATE!

Un nou eveniment astronomic vine in intampinarea semnelor zodiacale. Planeta Mercur, planeta ratiunii si a strategiilor bine ticluite, vine sa faca dreptate pentru mai multi nativi.

Mercur in Balanta este in trigonocratie iar asta se traduce prin intensificarea vietii sociale a mai multor nativi. In perioada urmatoare, prezenta lui Mercur in zodia Balanta va aduce cu sine sentinte necrutatoare pentru unii si rezolvari spectaculoase pentru altii. Cea mai afectata, in sens pozitiv, de prezenta lui Mercur in Balanta este chiar zodia Balanta.

Nativul nascut in aceasta zodie va fi mai sociabil decat de obicei, va pune la bataie planuri de afaceri in asociatie cu prietenii si va simti ca viata s-a razbunat pentru ei, pentru toate necazurile pe care le-au suferit pana acum. Balanta va avea mai mult curaj sa faca lucruri pe care altadata nu si le-ar fi asumat din frica sau din lipsa suficienta de experienta ori de cunostinte esentiale.

CITESTE SI: Cum te afecteaza intrarea MARELUI BENEFIC Jupiter in Fecioara

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

Un alt semn zodiacal pentru care incepand de azi se va face dreptate este Sagetatorul. Acesta va afla adevaruri incredibile pe care le va manevra in favoarea sa si nu ii va fi frica sa spuna lucrurilor pe nume, cu toate riscurile din lume.

De asemenea, prezenta lui Mercur in Balanta face ordine in vietile Taurilor, Capricornilor si Fecioarelor, oferindu-le entuziasm si mai multa putere de munca. Zodiile afectate negativ de Balanta mercuriana sunt Pestii, Gemenii, Scorpionii si Berbecii. De asemenea, pentru Varsatori sunt prevazute anumite evenimente dificile in familie dar care vor fi depasite cu lejeritate. La Lei, situatia ramane la fel de incerta, Mercurul neducand nimic nou in peisaj.

RECOMANDARE: TEST: Afla ce semn esti in ZODIACUL FLORAL si ce spune acesta despre tine

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu se grabesc sa aiba copii

Urmatorul eveniment astrologic important va avea loc abia pe 17 septembrie, cand se va forma opozitie intre Jupiter si Neptun retrograd.

Sursa foto: eva.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top