Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Planeta MERCUR iese din perioada de retrogradare: Cu ce învățături rămân zodiile

Pe 11 iunie planeta Mercur părăsește perioada de retrogradare. Mercur se află în zodia Gemeni, una din cele două semne zodiacale pe care le patronează, alături de Fecioară. Planeta comunicării și a rațiunii aduce o serie de lecții pentru toate semnele zodiacale pentru tot restul verii, și, de ce nu, al vieții.

Cele mai avantajate de părăsirea zodiei Gemeni a planetei Mercur sunt chiar Gemenii și Fecioarele, semnele guvernate de acest obiect ceresc. Gemenii și Fecioarele pot ajunge la a semna noi contracte, agrenându-se în noi colaborări. Ceea ce au de învățat este că timpul le rezolvă pe toate și că nervii nu își au rostul câtă vreme totul este trecut prin filtrul rațiunii.

CITEȘTE ȘI: MĂRTURIA UNEI FEMEI VINDECATE DE ARSENIE BOCA
De învățat după perioada Mercur retrograd au și celelalte semne zodiacale, în felul următor:
Berbecii își redescoperă puterea de persuasiune și ajunge la concluzia că, pentru a obține ceva în viață, nu este suficientă doar încăpățânarea ci și capacitatea de a DIALOGA.
Taurii au toate șansele să se umple de bani vara aceasta după ce Mercur i-a învățat că răbdarea le rezolvă pe toate.
– Pentru Raci și Lei, perioada următoare va fi una puțin mai dificilă, și anume, vor exista câteva tentative eșuate atât în plan carieristic cât și amoros.
Balanțele au toate șansele să călătorească în străinătate. Mercur le-a învățat că nu e bine să-și facă planuri cu luni de zile înainte de îndeplinirea vreunei dorințe.
Scorpionii se lasă purtați de val și trăiesc cu iluzia că manipulările lor subversive vor avea în continuare efectele scontate. Ei bine, dacă aceștia nu au fost atenți la avertismentele planetei Mercur, vor fi nevoiți să treacă prin câteva șocuri într-o perioadă care nu va mai fi deloc de grație.
Săgetătorii au descoperit că numai fiind ei înșiși pot reuși în viață.
– Pentru Capricorni, Vărsători și Pești, urmează o perioadă cât se poate de normală. Vărsătorul este cel mai puțin afectat de părăsirea planetei Mercur a perioadei de retrogradare, iar Peștii sunt cei mai loviți, întrucât anumite calcule financiare pot fi date peste cap în toiul verii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top