Connect with us

Revistateo.ro

Pildele Sfântului Dimitrie cel Nou, pentru fiecare zodie în parte

Astro-FUN

Pildele Sfântului Dimitrie cel Nou, pentru fiecare zodie în parte

Pe data de 27 octombrie, creştinii ortodocşi sărbătoresc pe Sfântul Dimitrie cel Nou, patronul Bucureştiului. Acestea sunt pildele Sfântului Dumitru pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul românesc care a fost transmis din generaţie în generaţie.
BERBEC

“Cu multa iubire si cu respect iti cerem sa iti detoxifici corpul pretios si sensibil. La cererea ta, te vom ajuta sa dezvolti cai de afirmare a vietii pentru a face fata stresului, pentru a reduce tristetea de a renunta la vechile cai. Lasa in seama noastra grijile si preocuparile si simte gratia minunata a corpului recent purificat.”

Citește și: Sfântul Dumitru, tradiții și obiceiuri. Ce să faci în Ajun, ca să ai noroc tot anul

TAUR

“Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”

GEMENI

“Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.”

Citește și: Ce spune luna nașterii despre personalitatea ta

HOROSCOP RAC

HOROSCOP “Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.”

HOROSCOP LEU

HOROSCOP “Noi trimitem valuri de iubire in inima si mintea ta, trezindu-ti dragostea de viata. Decizia ta clara de a accepta si a te bucura de iubire a declansat aceasta trezire. Permite-ti sa sarbatoresti spontan viata si iubirea in toate manifestarile ei minunate .”

HOROSCOP FECIOARA

HOROSCOP “Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.” Citește continuarea pe kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top