Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Pentru ce zâmbește fiecare zodie

Pentru ce zâmbește fiecare zodie:

BERBEC: BANII
Berbecul este în culmea fericirii dacă a reușit să câștige o sumă mare de bani pe propriul merit. Nativul acestei zodii nu este foarte materialist dar este suficient de realist încât să realizeze că fără bani anumite vise nu se pot îndeplini.

TAUR: FERICIREA PERSOANEI IUBITE
Taurii sunt împliniți dacă persoana de lângă ei este fericită. Fiecare moment în care partenerul de viață este în culmea fericirii este un motiv de bucurie și de zâmbet pentru Taur.

Pentru ce zâmbește fiecare zodie.GEMENI: DOVEZILE DE AFECȚIUNE
Gemenii au nevoie constantă de dovezi de afecțiune, iar atunci când eforturile pe care le fac nu sunt răsplătite nicidecum, sufletul lor fiind în continuare zbuciumat, aceștia suferă enorm.

RAC: GRĂDINA DIN FAȚA CASEI
Racul este în extaz atunci când copacii înfloresc iar grădina din fața casei se umple de culori și de plante de diferite soiuri. Racul rămâne un romantic și un visător fără pereche.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE FAC RĂU GRATUIT

LEU: AMINTIRILE PLĂCUTE
Leul nu obișnuiește să trăiască din amintiri, gândindu-se mereu la ce vor face. Există momente când sunt debusolați și o experiență pozitivă din trecut îi încarcă pentru a merge mai departe.

Pentru ce zâmbește fiecare zodie. FECIOARĂ: NATURALEȚEA CELOR DIN JUR
Fecioarele nu suportă ipocrizia și preferă o persoană insuportabilă prin felul ei de a fi decât una care să joace la 10 mese. Fecioarele sunt încântate când întâlnesc oameni autentici.

BALANȚĂ: LINIȘTEA
Momentul de liniște reprezintă pentru o Balanță paradisul total. Acestea sunt mereu în căutarea echilibrului, fapt pentru care este foarte greu să le provoci la aventuri extreme.

SCORPION: APRECIEREA CELOR DIN JUR
Scorpionul se simte foarte bine când este lăudat și apreciat, chiar și dacă nu o merită. Este mereu în căutarea atenției celorlalți, iar atunci când o primește au zâmbetul până la urechi.

SĂGETĂTOR: GLUMELE PERSOANEI IUBITE
Situațiile inedite și glumele pe care le spune partenerul de viață îi fac pe Săgetători să se simtă altfel într-o zi plictisitoare.

Pentru ce zâmbește fiecare zodie. CAPRICORN: CADOURILE
Capricornii sunt măguliți dacă primesc dovezi de atenție tot timpul, și nu se uită neapărat la cele mai scumpe cadouri, ci la cele care vin din inimă.

VĂRSĂTOR: CĂLĂTORIILE
Vărsătorul adoră să se plimbe mereu: nu poate sta locului o clipă. Se visează aproape mereu cu zâmbetul larg deschis ieșind dintr-o decapotabilă cu hainele fluturând în bătaia vântului și a soarelui pe drum de munte.

PEȘTI: PROSPERITATEA ȘI SĂNĂTATEA
Peștii nu suportă să îi știe pe ai lui nevoiași sau grav bolnavi la pat. Dacă poate să îi ajute, este cel mai mare cadou pe care și-l pot face, reușind să zâmbească într-adevăr împliniți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top