Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Pe 8 octombrie, Venus intra in Fecioara: CRESTE POFTA SEXUALA si DORINTA DE CASATORIE pentru multe zodii

Planeta Venus intra in Fecioara pe 8 octombrie. Aceasta planeta feminina asociata cu erotismul, pasiunea, senzualitatea, dragostea neconditionata naste in sufletele tuturor semnelor zodiacale sentimente de compasiune, sensibilitate si romantism.

Ce se va intampla cu zodiile din 8 octombrie, odata cu aparitia planetei erotismului pe cerul Fecioarelor? In primul rand, Fecioara este avantajata in Casa Iubirii.

Va avea o serie de aventuri amoroase, iar una sau unele dintre ele se pot incheia cu o relatie de iubire bine inchegata. Venus accentueaza simtul frumosului, ceea ce inseamna ca acest nativ nu se va mai plange cand se va uita in oglinda de acum incolo.

CITESTE SI: HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

CITESTE SI: Horoscop MERCURIAN: vezi ce spune PLANETA INTELEPCIUNII despre tine!

Un alt semn zodiacal avantajat de prezenta planetei Venus in Fecioara este Balanta. Balanta este guvernata practic de aceasta planeta. In perioada urmatoare, acest semn zodiacal va avea suficienta imaginatie incat sa cucereasca pe absolut oricine doreste.

Nu toate zodiile vor fi insa bucuroase de aparitia lui Venus. Venus in Berbec inseamna exil, adica este afectata autoafirmarea, nevoia de a iesi in fata.

Venus in Fecioara naste o serie de complexe in mintea Berbecului. Cat despre Leu, in perioada urmatoare va dramatiza orice situatie prin care va trece. Sensibilitatea sa va fi crescuta pentru mai multe saptamani de acum incolo.

Racii, Pestii si Varsatorii, pe de alta parte, sunt avantajati de aparitia lui Venus din 8 octombrie. Relatiile de iubire vor fi lipsite de momente de impas, iar cei care inca nu au pe cineva au toate sansele sa isi gaseasca marea dragoste.

Capricornului nu ii va placea deloc aparitia misterioasa a zeitei erotismului. Fire pragmatica si suficient de critica, acest nativ va fi bulversat de ganduri negative si refuzul de a accepta anumite realitati care exclud gandirea rationala.

Taurul va fi ceva mai apropiat de familie in urmatoarea vreme si asta deoarece Venus accentueaza Casa Caminului, dragostea fata de rude, nevoia de a fi in preajma acestora. Geamanul va fi deschis unor noi colaborari, insa pe plan sentimental lucrurile vor stagna.

Cat despre Sagetatori si Scorpioni, zodiile cu cel mai mare patos vor trece prin momente… interesante.

Scorpionii vor fi afectati in privinta relatiilor, indiferent de natura lor. Sagetatorii, in schimb, vor fi deschisi spre noi aventuri, inclusiv extraconjugale.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top