Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Pablo Alboran a primit sticla de vin in forma de vioara si poezii de Eminescu de la fanii din Romania!

Cu paine si sare, sarmale, carnati si branzeturi traditionale, cu multa emotie si caldura – astfel a fost primit Pablo Alboran de catre fanii din Romania, ieri, la aeroportul Henri Coanda. Aflat pentru prima data in Romania la invitatia VreauBilet, Pablo Alboran, fenomenul pop care si-a castigat fani pe toate continentele prin muzica sa sensibila si care va concerta astazi, la Sala Palatului, a fost rasfatat de admiratorii sai.
Pablo Alboran 2

Pablo Alboran a primit un vin traditional din Moldova imbuteliat intr-o sticla in forma de vioara, dar si un tort pe care se afla chipul sau si un portativ cu notele dintr-o melodie celebra a cantaretului spaniol – “Solamente tu”. Un cadou cu incarcatura foarte speciala pe care l-a primit Alboran de la fanele sale din Romania a fost un volum de poezii ale lui Mihai Eminescu, editie limitata, traduse in limba engleza si aparute chiar in anul nasterii cantaretului. La sosirea in Romania, Alboran a primit de la fane si un buchet asa cum ii place lui – nu de flori, ci de acadele!

Pablo Alboran

Si membrii trupei lui Alboran au simtit pe pielea lor ce inseamna ospitalitatea “alboranistelor”. Fiecare dintre acestia a primit cate o prajitura personalizata, cu numele lor si cu sigla fan club-ului romanesc inscriptionate pe ele. Cani din lut, traistute traditionale, tricouri personalizate si multe flori au completat cadourile prin care fanii din Romania au dorit sa-i spuna bun venit celui considerat a fi un fenomen pop al muzicii spaniole.

Pablo Alboran 3

La intalnirea cu fanii si presa de la aeroport, starul international a fost extrem de prietenos si apropiat de toata lumea. Mai mult, a gustat din toate delicatesele aduse de fani, a muscat cu pofta din painea impletita si a apreciat mult tortul invelit in ciocolata alba.

Biletele pentru concertul lui Pablo Alboran de astazi pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center. Unul dintre hiturile cu care Pablo Alboran a cucerit fanii de pe toate continentele poate fi ascultat accesand link-ul https://www.youtube.com/watch?v=8EFMojiDY2k.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top