Connect with us

Revistateo.ro

Orașele perfecte de locuit pentru tine, în funcție de zodie

Stiri

Orașele perfecte de locuit pentru tine, în funcție de zodie

Orașele perfecte de locuit pentru tine, în funcție de zodie:

BERBEC
Berbecul are o fire rebelă, și, prin urmare, are nevoie de agitație și stimuli mereu. Berbecul simte nevoia ca mereu să se întâmple ceva, fie că este bine sau rău. Orașele ideale: New York, Londra sau Tokyo.

TAUR
Taurii sunt mai degrabă așezați la casa lor decât aventurieri. Sunt persoane destul de tradiționaliste și caută în general căldura căminului, dragostea celor apropiați și confortul. Orașele ideale: Cel în care s-a născut sau orașe ferite de aglomerație.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE MACHIAJ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI
Gemenii vor să experimenteze mereu și au nevoie de culoare în jurul lor pentru a fi inspirați. Orașele ideale de locuit pentru Gemeni sunt: Koln, Manchester sau Rio de Janeiro.

RAC
Racii sunt firi mai retrase însă preferă locuri în care, chiar dacă nu se simt bine din cauza aglomerației, le oferă multe lecții de viață. Orașele ideale: Berlin, Praga sau Beijing.

LEU
Leii sunt visători incurabili, pun pasiune în tot ceea ce fac și caută mai ales locurile în care soarele bate tot timpul (acest semn zodiacal fiind practic guvernat de Soare). Orașele ideale: Pretoria, Santa Cruz de Tenerife sau Sao Paulo.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt dornice de aventură la extreme. Sunt firi destul de ciudate când vine vorba de locuit undeva, deoarece se pot adapta oricărui loc de pe planetă. Orașele ideale: Malaga, Los Angeles sau Manila.

BALANȚĂ
Balanțele caută locuri în care pot respira, însă se pot adapta ușor și noxelor dintr-un oraș aglomerat. În fața unei palete cu oferte va alege zonele mai bine împădurite sau mai aproape de natură. Orașele ideale: Brașov, Porto sau Konstanz (Germania).

SCORPION
Scorpionul caută locurile convenționale deoarece urmărește să îi impresioneze pe cei pe care îi consideră neinteresanți, față de imaginea pe care și-au creat-o despre sine. Orașele ideale: București, Iași sau Viena.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt firi destul de romantice așa că vor alege un loc unde să se simtă cu adevărat liberi. Orașele ideale pentru acest semn zodiacal: Paris, Copenhaga sau Veneția.

CAPRICORN
Fire destul de introvertită, Capricornul are capacitatea de a se adapta haosului urban deoarece face față situațiilor în general cu mare calm. Orașele ideale: Murcia (Spania), Atena sau Moscova.

VĂRSĂTOR
Firea schimbătoare a Vărsătorului îl va muta des dintr-un loc în altul. Orașele ideale pentru Vărsător: Budapesta, Frankfurt sau Buenos Aires.

PEȘTI
Peștii se simt bine în orice loc de pe planetă câtă vreme au prietenii aproape. Însă nu are probleme cu adaptarea deoarece își face ușor prieteni peste tot. Orașele ideale: Madrid, Istanbul sau Dubai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top