Connect with us

Revistateo.ro

Oferte eMAG laptop Black Friday 2018

Stiri

Oferte Laptop si accesorii evoMAG Black Friday 2017

Oferte evoMAG la Laptop si accesorii Black Friday 2017. evoMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de Laptop si accesorii la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte evoMAG de Black Friday 2017 pentru Laptop si accesorii.

Vrei un laptop nou? Ai nevoie de accesorii pentru laptopul pe care il ai deja? De Black Friday, marile magazine s-au gandit la tine si vin cu o serie de oferte care mai de care mai tentante.

Fie ca e vorba de laptopuri de tip Business, pentru acasa sau pentru jocuri (Gaming) , notebook-uri sau ultrabook-uri, toate sunt la reducere pe 18 noiembrie. Cele mai cautate modele de la noi sunt produse de: HP, ASUS, Dell, Lenovo, Acer, Apple, Alienware, Toshiba, Allview sau Odys.

Poti cumpara un laptop cu procesor Intel Core 13, 17, 15, Xeon, Dual Core, Quad Core sau Pentium la un pret special. Printre accesoriile reduse se numara Coolere si standuri pentru laptop, memorii RAM, genti, baterii, hard-disk-uri sau huse.

Sarbatoarea reducerilor in Romania are loc in data de 18 noiembrie.

Nu doar gadgeturile sunt la reducere de Black Friday, ci si electrocasnicele si electronicele, produse de infrumusetare, imbracaminte, mobila etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top