Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Oferte evoMAG la tablete si accesorii Black Friday 2016

Oferte evoMAG la tablete si accesorii Black Friday 2016: evoMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de tablete si accesorii la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte evoMAG de Black Friday 2016 pentru tablete si accesorii.

Tableta a devenit un gadget extrem de iubit de catre persoane de toate varstele. Usor de transportat, tableta a devenit accesoriul perfect pentru cei care isi doresc sa se uite la un film, sa se joace ori chir sa o foloseasca pe post de telefon.

In ultimii ani, pretul tabletelor a scazut din ce in ce mai mult, astfel ca poti cumpara o tableta pentru cei dragi chiar si cu 100-200 de lei, bineinteles fara prea mari pretentii.

Insa, o tableta performanta poate sari de 2000 de lei, insa face niste fotografii foarte bune, are o autonomie a bateriei mai buna si calitatea imaginilor este una mai buna.

Pentru a tine tableta in siguranta, ai nevoie de o husa de protectie, pe care o poti gasi de la cateva zeci de lei si care se afla intr-o multime de forme.

Fie ca este husa din silicon, din piele ori din material, este important sa cumperi si o husa buna, pentru a evita zgarieturile.

De asemenea, se gasesc si foii de protectie pentru tablete, din sticla ori din plastic. Evita zgarieturile si un display spart cu o folie potrivita pentru tableta ta.

De Black Friday, gasesti cele mai bune tablete, la cele mai avantajoase preturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top