Connect with us

Revistateo.ro

Oferta frigidere eMAG Black Friday 2018

Stiri

Oferta frigidere eMAG Black Friday 2018

Oferte eMAG la frigidere Black Friday 2018: eMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de frigidere la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte eMAG de Black Friday 2018 pentru frigidere.

Frigiderul este un aparat electrocasnic esential in orice casa, iar lipsa acestuia sau momentul in care se strica este extrem de neplacut pentru oricine.

Aici ai CELE mai bune OFERTE de BLACK FRIDAY la alte magazine

Frigiderul este un aparat sau o instalatie pentru producerea si mentinerea frigului, o temperatura mai joasa decat a mediului ambiant. Acest principiu a fost descoperit de Carl von Linde. Se compune de obicei dintr-o incintă izolată termic (un dulap) si este racita de o instalatie producatoare de frig, o pompa de caldura care scoate caldura din interior, iar apoi aduce incinta la temperatura mai mica decat cea a mediului ambiant.

In secolul XVIII, scotianul William Cullen a reusit prima refrigerare artificiala la Universitatea din Glasgow.
Primele masini de refrigerare au aparut la inceputul secolului XIX si au fost construite de catre inventatorii britanici si americani Oliver Evans, Michael Faraday, Jacob Perkins si John Gorrie.

Inca de la aparitie, acestea au fost un succes si s-au cumparat in cantitati insemnate, iar frigiderul continua sa fie unul dintre cele mai cumparate produse pentru casa.

De la inventare si pana acum, frigiderul a cunoscut schimbari importante de aspect si de functionalitate, iar cele mai noi dintre rele reusesc sa se dezghete singure, sa consume extrem de putina energie electrica si sa pastreze alimentele in siguranta, pentru mult timp.
De Black Friday, marii retaileri vin cu reduceri semnificative la frigidere, de la cele mai ieftine si pana la cele scumpe, care ajung sa coste cateva mii de lei.

Cel mai mare eveniment de reduceri din Romania are loc in data de 18 noiembrie. Clientii pot gasi oferte speciale si mari reduceri atat online cat si in magazinele fizice.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top