Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri care te transforma intr-o persoana nefericita

Stil de viata

Obiceiuri care te transforma intr-o persoana nefericita

Poti deveni o persoana nefericita daca ai anumite obiceiuri. Mai multe studii facute de americani arata ca anumite lucruri pe care le facem zilnic ne schimba starea de spirit atat de mult incat putem sa ne deprimam foarte usor.

Poti deveni o persoana nefericita daca ai aceste obiceiuri

1. Te concentrezi doar asupra aspectelor materiale ale vietii

Viata ta inseamna doar a bifa anumite proiecte, planificare si foarte putina creativitate? Renunti la clipele petrecute cu persoanele dragi ca sa dai randament la munca? Tot ce conteaza pentru tine este siguranta financiara si nu suporti cand iesi in zona de confort? Viata ta e cam trista in acest caz…

2. Astepti un viitor mai bun fara sa iti faci prezentul stralucitor

A astepta fericirea inseamna a lungi starea de agonie. Nu o sa iti spunem ca fericirea sta in lucrurile mici si ca trebuie sa te bucuri de firele de iarba si de vantul de afara, desi nu e nimic rau in asta, ci o sa iti spunem ca poti sa iti provoci singur bucuriile. Da-i o sansa sansei tale la fericire!

3. Stai foarte mult timp in casa

Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Oxford University, persoanele care petrec foarte mult timp in casa devin antisociale si automat nefericite. Lipsa contactului cu oamenii poate naste tot felul de fobii care frustreaza, duc la anxietate si scot la iveala vulnerabilitati care actioneaza ca un monstru asupra sufletului.

4. Nu vezi partea buna a lucrurilor

E bine sa ai o persoana realista in jurul tau, iar daca tu esti pesimistul de serviciu, nu e nimic in neregula. Problema e cand vezi nori negri chiar si atunci cand soarele straluceste pe cerul senin.

5. Ai impresia ca toata lumea are ceva cu tine

Mania persecutiei este specifica persoanelor nefericite. Nefericirea vine in primul rand de la lipsa de autostima. Acea nesiguranta permanenta si senzatia ca toata lumea e impotriva ta iti poate distruge sufletul. Ia lucrurile ca atare.

6. Te plangi mai mult decat actionezi

Proactivitatea este specifica persoanelor care nu vor sa fie nefericite. Ce faci cand intampini o problema? Te plangi? O sa te plangi toata viata daca nu pui piciorul in prag sa faci ceva pentru a-ti imbunatati situatia.

7. Nu ai invatat nimic din greselile trecutului

O persoana nefericita nu invata nimic din loviturile primite de la viata, de-a lungul timpului. Se spune ca un picior in fund inseamna un pas inainte, insa in unele cazuri poate fi exact invers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top