Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman: "Nu ma simt bine"

Star

Oana Roman: „Nu ma simt bine”

Problemele de sanatate s-au inmultit pentru Oana Roman. Fosta prezentatoare tv trece prin momente destul de grele. Acum urmeaza un tratament pentru afectiunea pe care a depistat-o in urma unor analize.

Oana Roman, tratament pentru hipertensiune

„Nu ma simt inca bine. Vorbesc mai greu, pentru ca respir mai greu si pentru că trebuie sa fac tratament si apoi o sa imi revin, cel putin asa mi-au promis medicii.

Fac un tratament pentru hipertensiune si am pulsul marit, ceea ce nu e bine, dar incercam sa rezolvam. Mi-au spus ca intr-o luna, daca sunt cuminte si imi iau tratamentul, o sa fiu mai bine. Aceasta afectiune s-a declansat numai pe fond de stres si nu am voie sa ma supar.

Toata lumea trebuie sa ma tina in puf. E imposibil, dar incerc sa ma tin eu pe mine in puf. M-am simtit rau, inca nu mi-am revenit de tot, dar am zis sa ies putin din casa, mai schimb aerul, mai îmi iau gandul de la faptul ca nu ma simt foarte bine si prind curaj, sa zic asa”, a declarat fiica fostului premier al Romaniei la Antena Stars, scrie spynews.ro.

CITESTE SI: Oana Roman, declaratie tulburatoare despre tatal ei, Petre

Oana Roman, reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. A prezentat mai multe emisiuni tv, printre care „Drept la tinta”, difuzata in urma cu cativa ani la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top