Connect with us

Revistateo.ro

O zodie isi schimba mentalitatea. Citeste sfatul zilei de 8 aprilie 2016

Stiri

O zodie isi schimba mentalitatea. Citeste sfatul zilei de 8 aprilie 2016

Racul incepe sa vada altfel lucrurile, iar asta aduce o serie de beneficii mai ales din punct de vedere social. Iata ce te indeamna astrele sa faci in sfatul zilei de 8 aprilie 2016!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ai niciun motiv sa te plangi azi. Trebuie doar sa iti dozezi timpul astfel incat sa poti face tot ce ti-ai propus. Nu uita ca numai de tine depinde cat de repede va ajunge un proiect la final. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E foarte bine ca nu pretinzi rezultate doar pocnind din degete. Te axezi pe munca si faci schite cat mai fezabile in ceea ce priveste planul tau de bataie. Vei vedea ca numai prin perseverenta vei cunoaste succesul. Numarul norocos al zilei: 7.

Horoscop Mariana Cojocaru. Planete retrograde in luna aprilie

HUFF.RO: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ia-ti cele mai frumoase haine si pregateste-ti speech-ul. Te vei intalni cu persoane oficiale, oameni extrem de importanti de la stat ori reprezentanti ai acestora. Numarul norocos al zilei: 4.

Leul primeste o veste imbucuratoare

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Schimbarea mentalitatii este fundamentala daca vrei ca lucrurile sa urmeze traseul dorit. Azi dai dovada de mai multa deschidere cu privire la anumite subiecte care altadata iti provocau irascibilitate. Incearca tot timpul sa te pui in pielea celuilalt. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Primesti o veste care te faci sa zambesti. Are mare legatura cu portofelul tau, asa ca fa-ti planuri de vacanta. Alege destinatia dorita si cumpara-ti biletul din timp. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei o zi de odihna, o zi in care sa nu mai faci absolut nimic, o zi in care nimeni sa nu se mai ia de tine din orice motiv. Vorbeste cu prietenii sacaitori despre nevoia ta de intimitate. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top