Connect with us

Revistateo.ro

O zodie iese la agatat. Citeste sfatul zilei de 5 aprilie 2016

Stiri

O zodie iese la agatat. Citeste sfatul zilei de 5 aprilie 2016

Capricornul iese la agatat si cauta cea mai buna solutie de cucerire a persoanei pe care pune ochii. Citeste sfatul zilei de 5 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E timpul sa observi tot ce ai in fata. Nu te mai concentra prea mult asupra trecutului sau asupra viitorului. Pierzi din vedere o multime de motive de bucurie. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu exagera cu mancarurile nesanatoase. Azi organismul tau este ceva mai sensibil. Daca ai foarte multe pofte, incearca sa le reduci consumand putin cate putin, nu foarte multe deodata. Numarul norocos al zilei: 4.

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2016

PREVIZIUNI KARMICE 4-10 APRILIE 2016. Zodia care taie si spanzura

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primesti cateva vesti din tari straine care iti fac ziua fericita. Bucura-te de apelul telefonic miraculos de azi si pregateste-te pentru indeplinirea unui mare vis. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu cauta scuze puerile ca sa scapi de sarcinile pe care tu insuti ti le-ai asumat. Mai bine fii sincer si spune ca nu ai chef de anumite lucruri. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Arunca pesimismul din viata ta. Acum e momentul sa iti surprinzi prietenii cu ideile tale, chiar daca se vor gasi carcotasi pe ici, pe colo. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vorbeste cu un psiholog sau cu cel mai apropiat prieten daca vrei sa simti sentimentul eliberarii. Este cazul sa faci tot ce iti sta in putinta sa iesi din aceasta stare de confuzie, de inclestare in sentimente contradictorii. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top