Connect with us

Revistateo.ro

O nouă colaborare H&M: Balmain x H&M

Inedit

O nouă colaborare H&M: Balmain x H&M

Olivier Rousteing s-a prezentat la Billboard Music Awards la brațul frumoaselor modele Kendall Jenner și Jourdan Dunn și a anunțat o nouă colaborare cu H&M. Această colaborare vine în urma unor alte colecții de succes cu Karl Lagerfeld în 2004 și Alexander Wang în 2014.

CITEȘTE ȘI: TOP TENDINTE ALE VERII

Colecția va include haine pentru femei și bărbați, încălțăminte, accesorii și va fi disponibilă la 5 noiembrie 2015 în magazinele H&M din toată lumea.

Rousteing a declarat pentru style.com că aceasta este un vis care devine realitate, fiind un pas major în industria modei. „Este o mare realizare, atât pe plan profesional, cât și personal. Profesional, tu construiești o lume și ei vor să facă parte din ea. Personal, este o provocare imensă pentru un designer să creeze o colecție pentru întreaga lume. Când lucrezi pentru un brand de lux nu ai foarte multe magazine, iar viziunea ta nu se extinde asupra întregii lumi. Cu H&M știi că faci parte din întregul mapamond, atingi toate continentele.”, a declarat designerul.

ANN-SOFIE JOHANSSON, directorul de creație de la H&M este de părere că alegerea făcută este una foarte bună. Ea a declarat că Olivier reprezintă extrem de bine noua generație de creatori de modă care ating limitele social media, mai mult decât celelalte canale tradiționale de comunicare.

La evenimentul de aseară, atât designerul Balmain cât și însoțitoarele sale au purtat haine din colecția care urmează să fie lansată în toamna acestui an.

Ce spuneti? Noi asteptam cu nerabdare noua colectie Balmain x H&M!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top