Connect with us

Revistateo.ro

Nutriționista Mihaela Bilic: „Renunțați o lună la... Veți slăbi, vă promit”

Cura de Slabire

Nutriționista Mihaela Bilic: „Renunțați o lună la… Veți slăbi, vă promit”

Mihaela Bilic este o nutriționistă extrem de cunoscută în România, iar învățăturile sale despre cum să slăbim sănătos sunt extrem de prețioase.

Pentru unele persoane, pare de-a dreptul imposibil să slăbească, iar factorii care duc la acest insucces sunt multipli. Sedentarismul, mesele neregulate, lipsa sportului ori anumite afecțiuni duc la apariția kilogramelor în plus. Chiar și odihna este extrem de importantă dacă vrem să ne păstrăm greutatea în limite normale.

De asemenea, este foarte important să știm și cum să combinăm corect alimentele pentru a nu ne îngrășa.
Mihaela Bilic, medic nutriționist, a explicat într-o postare mai veche pe contul de facebook cât de important este ca alimentele să fie gătite corect. Astfel, nutriționista este de părere că pentru a slăbi rapid, cei care au câteva kilograme în plus ar trebui să elimine uleiul din alimentație. Făcând această schimbare, rezultatele apar după doar o lună.

Citește și: Care sunt cele mai sănătoase gustări, potrivit medicului nutriționist Mihaela Bilic

Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii.

Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță. Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri.

Citește și: Mihaela Bilic, adevărul despre slăbire: „Se poate trăi cu un ou și cu un măr pe zi”

Ce trebuie să punem peste salate, potrivit Mihaelei Bilic

Dar și gătitul ăsta poate fi o capcană dacă nu suntem atenți la ulei. Avem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”.

La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunțați o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiți ce gust are mâncarea fără el. Lăsați doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veți slăbi, vă promit!”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top