Connect with us

Revistateo.ro

Nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle are loc astăzi LIVE Blogging VIDEO

Regalitate

Nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle

Nunta regală! Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle este evenimentul care ţine capul de afiş al acestui weekend. Nunta Regală din Marea Britanie are loc sâmbătă la palatul Windsor, scrie huff.ro.

Revista TEO vă va ţine la curent cu ce se întâmplă la nunta regală de azi!

IMAGINI LIVE DE LA NUNTA REGALĂ:

UPDATE, 15:21 Drumul mirilor către castel

UPDATE, 15:12 Regina Elisabeta realizează o recepție în Castelul Windsor unde vor fi invitați 200 de oameni. Este vorba despre o recepție formală.

UPDATE, 15:06 Mirii salută mulțimea din fața Bisericii Sfântul George.

UPDATE, 15:05 Slujba s-a încheiat cu o rugăciune specială pentru miri, apoi a urmat ieșirea celor doi din biserică pe „God saved The Queen”. Nu a lipsit nici sărutul

 

UPDATE, 14:38 Mirii își oferă inelele. Este cel mai emoționant moment al nunții

UPDATE, 14:37 – JURĂMINTELE: „Eu, Harry, te iau pe tine Meghan sa-mi fii sotie. Voi fi alături de tine la bine și la rău, la sărăcie, la boală și la sănătate. Am să te iubesc și să te prețuiesc până când moartea ne va despărți. În prezența Domnului fac acest jurământ.

Eu, Meghan, te iau pe tine Harry să fii soțul meu, să te am și să te păstrez. Am să te iubesc și să te prețuiesc după legea sfântă a lui Dumnezeu până când moartea ne desparte”

UPDATE, 14:15 Sora prințesei Diana a ținut un discurs emoționant în biserică: „Ridicați-vă, voi frumoșilor, și vă iubiți. A venit vremea cântecului. Veți întinde smochinele, iar vița înflorește. Ridică-te, frumusețea mea, și vino. Pune-mă ca un sigiliu pe brațul tău. Dragostea e la fel de puternică precum moartea. Multe ape nu pot îneca dragostea și nu o pot acoperi. Dacă cineva oferă dragoste, toată bogăția unei case va fi cu adevărat binecuvântată”

UPDATE, 14:12 Cei doi miri au zis „Da!”

UPDATE, 14:09 Rochia miresei a fost creată de un designer britanic, colaborator al casei de modă Givenchy, Clare Waight Keller

UPDATE, 14:07 A început slujba

UPDATE, 14:05 Prințul Charles a condus-o pe Meghan Markle în fața altarului.

UPDATE, 14:00 A ajuns mireasa, la fix, conform desfășurătorului

UPDATE, 13:57 Regina Elisabeta, îmbrăcată într-un costum de culoarea mentei

UPDATE, 13:55 Charles și Camilla, la intrarea în biserică

UPDATE, 13:54 Mama miresei a ajuns

UPDATE, 13:51 Prințul Harry o așteaptă pe Meghan Markle în biserică

UPDATE, 13:38 Prințul Harry și-a făcut apariția în costumul de ofițer al Cavaleriei Household, alături de fratele lui, William

UPDATE, 13:02 Și-au făcut apariția și Victoria Beckham și David Beckham.

UPDATE, 13:01 George Clooney, la braț cu Amal la nunta regală

UPDATE, 13:00 În scurt timp începe ceremonia religioasă de la Capela Sfântul George.

UPDATE, 12:52 Prințul Harry va încălca tradiția și ba purta verigheta, spre deosebire de ceilalți bărbați din familia regală.

UPDATE, 12:22 Paradă solemnă în Marea Britanie. Garda irlandeză defilează în fața mulțimii

UPDATE, 12:16 Prințul Harry a fost surprins ieri de fotoreporteri în timpul repetițiilor pentru nuntă cu un ursuleț de pluș în mână. Oare cum vor fi îmbrăcați cei doi miri? Ardem de nerăbdaree!!!

Sursa foto: Associated Press

UPDATE, 11:51 Mulțimea se pregătește să asiste la cel mai important eveniment al acestui an. Meghan Markle va deveni soția Prințului Charles, iar evenimentul va avea loc la Palatul Windsor.

UPDATE, 11:48 Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. De asemenea, după nunta regală, Meghan Markle va purta titlul de Ducesă de Sussex.

Meghan Markle va fi condusă la altar sâmbătă de prinţul Charles, viitorul său socru, pentru nunta sa cu prinţul Harry – în absenţa tatălui viitoarei mirese care se recuperează după o operaţie la inimă, a anunţat vineri Palatul Kensington, citat de AFP şi DPA.

„Domnişoara Meghan Markle l-a rugat pe Alteţa Sa Regală, Prinţul de Wales, să o conducă la altarul Capelei Saint George din castelul Windsor în ziua nunţii”, a precizat Palatul într-un comunicat. „Prinţul de Wales este încântat să o poată primi pe domnişoara Markle în familia regală în acest fel”, se indică în acelaşi comunicat.

Tort impresionant la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Tortul ales de prinţul Harry şi de Meghan Markle pentru nuntă va fi unul netradiţional, iar la pregătirea sa au lucrat şase cofetari timp de cinci zile, a dezvăluit Claire Ptak, creatoarea de prăjituri care a semnat designul tortului, citată de Reuters.

Potrivit lui Ptak, creaţia sa seamănă mai degrabă cu o „instalaţie” decât cu tort tipic de nuntă, iar în compoziţia sa nu au fost folosite ingredientele alese în mod tradiţional de familia regală.

Astfel, Meghan şi Harry, care îşi vor uni destinele sâmbătă, 19 mai, într-o ceremonie care va avea loc la Castelul Windsor, au decis să renunţe la tradiţia regală a tortului de fructe, optând în schimb pentru un tort cu lămâi şi flori de soc, acoperit cu o glazură de unt şi decorat cu flori proaspete – în ton cu aromele de sezon.

„Atunci când am fost rugată pentru prima dată să ofer o idee de tort, am venit cu o selecţie de arome şi desene, iar cei doi au luat decizia împreună”, a povestit ea pentru BBC.

Ptak, în prezent proprietara cofetăriei Violet Bakery, este originară din California şi a lucrat la Chez Panisse din Berkeley, sub conducerea cunoscutului chef Alice Waters, înainte de a se muta la Londra. În acest oraş ea şi-a deschis propria afacere, vânzând iniţial prăjituri preparate acasă la un stand din Broadway Market, în estul Londrei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top