Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Nuntă cu probleme. Meghan Markle se luptă pentru a-l avea aproape pe tatăl ei în ziua cea mare

Nunta regală pare să fie presărată cu tot felul de probleme. Dincolo de criticile pe care le-a tot primit viitoarea ducesă Meghan Markle apar și probleme de sănătate în familia partenerei lui Harry.

Tatăl lui Meghan, Thomas, în vârstă de 73 de ani a suferit un infarct. Din cauza acestui necaz acesta a fost nevoit să fie retras de la nunta de sâmbătă, 19 mai.

Meghan nu va fi condusă la altar de către tatăl ei așa cum toată lumea se aștepta.

„Meghan este devastată și vrea ca tatăl ei să fie acolo. Însearcă să rezolve totul, pentru ca el să vină, până la urmă,” a declarat o sursă, pentru The Sun.

Și Prințul Harry este trist din cauza acestui eveniment nefericit care a avut loc în familia iubitei sale.

„Harry este devastat. Simte că este încă un lucru care vine în urma lui, a problemelor pe care le cauzează. Simte că oricine este asociat cu viața lui – acesta este prețul pe care trebuie să-l plătească. Vrea să o pretejeze și acest lucru este foarte greu de înghițit pentru el,” a continuat sursa.

Meghan Markle, atacată de fratele vitreg

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al viitoarei locuitoare de la Buckingham Palace a adus o serie de critici înainte de nunta surorii sale, care va avea loc pe 19 mai.

Acesta i-a scris o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuiește că ar fi bine să anuleze nunta.

CITESTE SI: Scandal înainte de nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce s-a întâmplat cu lista invitaților

Prinţul Harry nu vrea să semneze contractul prenupțial. Are o avere de 30 de milioane de lire

„Dragă Prinț Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale.

Nu-mi vine să cred că nu reușești să-i vezi adevărata față a lui Meghan. Cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prințesă, din postura unei actrițe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie în scrisoarea adresată lui Harry, conform Ok Magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top