Connect with us

Revistateo.ro

NU VEI CREDE ce efecte vei obtine daca pui un tampon de vata in BURIC

Sanatate

NU VEI CREDE ce efecte vei obtine daca pui un tampon de vata in BURIC

Nu te-ai fi gandit ca un simplu tampon de vata te poate ajuta in mai multe probleme de sanatate, nu-i asa? Iata cum sa procedezi ca sa scapi de dureri!

Ai nevoie doar de un tampon de vata si de alcool medicinal (spirt). Inmoaie vata in alcool si elimina excesul de lichid. Pune vata peste buric si fixeaz-o cu ajutorul unui bandaj sau a unei folii de plastic. Este un remediu vechi, dar foarte eficient pentru a inlatura durerile.

Te scapa de durerile musculare, relaxeaza muschii abdomenului si iti da o stare de bine. De asemenea, acest tratament te scapa de gripa, raceala si inflamatii. Este bine sa aplici acest tratament seara, pentru a putea sa te odihnesti linistit si fara dureri.

Citeste si: Stiai ca SLANINA DE PORC are acest beneficiu SURPRINZATOR pentru sanatatea ta?

Citeste si: Ce PROBLEMA SUFLETEASCA ai, in functie de DURERILE FIZICE

Daca problemele tale sunt minore, este mai bine sa apelezi la acest timp de medicamente, in loc sa dai fuga imediat la farmacie. Totusi, daca problema ta de sanatate e grava, nu uita sa consulti un medic inainte de a folosi remediu cu vata si spirt.

Un tampon cu vata si alcool medicinal este foarte bun si pentru a inlatura durerile menstruale. Aceste probleme nesuferite pot fi remediate rapid daca iti aplici vata inmuiata in spirt pe buric si lasi asa peste noapte.

Aceeasi metoda este foarte buna si pentru atunci cand ai rau de masina sau de mare, doar ca atunci vei inlocui spirtul cu sarea obisnuita.

De asemenea, vata inmuiata in alcool te va ajuta sa scapi de durerea de ureche. Pune vata in ureche si las-o sa isi faca efectul iar durerea va disparea in cateva momente. Totusi, daca simti o senzatie neplacuta de arsura sau daca durerea se agraveaza, mergi urgent la un consult, caci e posibil sa ai o infectie grava.

Un tampon de vata in buric poate parea un remediu ciudat, insa s-a dovedit a fi eficient pentru cei care l-au incercat – au scapat de durerile musculare si menstruale. Acest lucru se datoreaza proprietatilor antiinflamatorii ale alcoolului, care relaxeaza muschii si inlatura senzatia neplacuta de durere.

2 Comments

2 Comments

  1. flori

    2016-08-03T23:22:28+03:00 at 2016-08-03T23:22:28+03:00

    Ma numesk flori si am foarte mari dureri ce ceaiuri sunt mai eficiente sunt bune

  2. safiepace

    2018-02-02T22:29:57+02:00 at 2018-02-02T22:29:57+02:00

    *flory

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top