Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Nu a luat micul dejun ani de zile. Ce au scos medicii din ficatul ei este pur și simplu ȘOCANT

Nutriționiștii spun că cea mai importantă masă a zilei este micul dejun. Să sari peste această masă poate provoca serioase probleme de sănătate.

Evitarea micului dejun se lasă cu efecte nedorite

De altfel, o femeie a pățit-o, iar cazul ei este în atenția tuturor. Nu a mâncat nimic dimineața, timp de ani de zile. La un banal control medical, doctorii au fost nevoiți să îi dea vestea neplăcută.

Medicii au scos din ficatul femeii mai mult de 200 de pietre, în cadrul unei intervenții chirurgicale complexe, anunță Realitatea TV.

Doctorii au găsit și explicația pentru formarea acestor pietre la ficat: femeia a sărit peste micul dejun mai bine de 10 ani.

Acest caz a devenit edificator în lumea medicală și prezintă în mod concret riscurile unui stil de viață dezechilibrat. Nerespectarea unui regim alimentar normal (precum săritul peste micul dejun sau masa de prânz) se poate lăsa cu efecte nedorite, iar multe organe au de suferit.

CITEȘTE ȘI: Pietrele la rinichi si principalele semne care trebuie sa te trimita la medic

Remediu naturist pentru rinichi de la Lidia Fecioru

Mai mult, doctorii au descoperit că femeia nu consuma altceva în afară de alimente reci ori produse de tip fast-food de la shaormerii sau din supermarketuri.

Durerile abdominale au făcut-o să își facă un control de rutină, aceasta crezând că s-ar putea să aibă tulburări hormonale.

Aceste dureri abdominale cauzate de înmulțirea pietrelor s-au intensificat în cei 10 ani până în ziua în care a fost nevoie de o consultare medicală de urgență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top