Connect with us

Revistateo.ro

Medicii trag un semnal de alarmă în legătură cu un aliment pe care mulți copii îl consumă. Părinții sunt sfătuiți să evite acel aliment.

Sanatate

Nu îi da copilului tău acest aliment! Medicii trag un semnal de alarmă

Copiilor le place să mănânce hot dog. Însă, oricât de mult și-ar dori cei mici să consume acest aliment, părinții sunt sfătuiți să nu îi lase să îl mănânce. Asta pentru că le afectează starea de sănătate.

Nu îi da copilului tău acest aliment! Medicii trag un semnal de alarmă

Există o legătură între acest aliment și cancer. Asta din cauza ingredientelor folosite pentru a prepara hot dog-ul. Conțin conservanți și multe alte ingrediente nocive pentru sănătate. Toate aceste ingrediente sunt cancerigene. Sunt asociate cu diferite tipuri de cancer printre care cancerul la stomac, cancerul bucal, cancerul cerebral.

În schimb, părinții sunt sfătuiți să le dea copiilor alimente sănătoase și bogate în nutrienți. Printre acestea se numără legumele și fructele. Pe lângă faptul că sunt bogate în nutrienți, ajută la prevenirea unor boli grave, printre care și cancerul.

CITEȘTE ȘI: Lista celor 25 de alimente care creează dependență

Potrivit specialiștilor, în cazul copiilor care consumă des hot dog, riscul de a face cancer crește. Acești copii riscă să facă leucemie. În cazul lor, riscul devine de nouă ori mai mare.

Pentru a evita astfel de probleme grave de săntate, părinții trebuie să țină cont de câteva reguli simple. În primul rând, ar trebui să le ofere copiilor alimente sănătoase. De asemenea, dacă cei mici vor să mănânce hot dog, ei trebuie să țină cont de faptul că nu trebuie să depășească numărul de 12 într-o lună. De asemenea, este bine să găsească alternative mai sănătase. Spre exemplu, ar putea încerca să gătească acasă acest aliment. Este mult mai sănătos.

CITEȘTE ȘI: 5 alimente pe care un nutritionist nu le-ar manca niciodata

De asemenea, dacă la școală se servește acest aliment, părinții sunt sfătuiți să ia legătura cu cineva de la școală pentru a afla cât de sănpătos este alimentul pe care îl consumă copiii.

Sursă foto: unknownremedy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top