Connect with us

Revistateo.ro

Noi probleme în Familia Regală. Fratele lui Meghan Markle: ”E atât de falsă!”

Star

Noi probleme în Familia Regală. Fratele lui Meghan Markle: ”E atât de falsă!”

Mai este puțin până la nunta anului. Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească. Fosta actriță este pusă la zid de fmailia sa, neinvitată la nunta regală. Iată ce a spus fratele ei, Thomas Markle, despre viitoarea prințesă. Noi probleme în Familia Regală?

Fratele lui Meghan Markle: ”E atât de falsă!”

Se pare că Meghan Markle și-a pus familia în cap deoarece nu a invitat pe nimeni la nunta anului. După ce sora ei a vorbit despre acest subiect, și fratele fostei actrițe, Thomas Markle, a avut ceva de spus.

„Și-a uitat cu siguranță rădăcinile, iar familia mea suferă din cauza asta. Lui Meg îi place să apară ca o persoană umanitară, caritabilă, dar cu familia ei nu este deloc așa. Este cea mai bună interpretare a ei, e atât de falsă. Am citit că vrea să fie ca Diana.

Dar Diana a fost iubită de o lume întreagă și pentru motivele care trebuie. Meg vrea să fie la fel, dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu este sinceră precum Diana”, a fost declarația lui Thomas Markle pentru Daily Mirror, potrivit ciao.ro.

https://teotrandafir.com/noutati/printul-harry-nu-vrea-sa-semneze-contractul-prenuptial-are-o-avere-de-30-de-milioane-de-lire-185679/

Nici Samantha Grant și Tyler Dooley, frații vitregi ai lui Meghan, nu au fost invitați la eveniment.

Andrew Morton susține că Meghan și-a părăsit soțul, producător de film, din cauza obsesiei pentru Casa Regală, din care voia să facă parte. Se spune că fosta ctriță a divorțat de soțul ei deoarece voia să fie cu Prințul Harry. Căsătoria celor doi a ținut doi ani, din 2011 până în 2013.

https://teotrandafir.com/star/familia-lui-meghan-markle-nu-a-fost-invitata-la-nunta-regala-188164/

De asemenea, scriitorul Andrew Morton susține că Meghan Markle este nemiloasă și calculată. Consideră că femeia nu merită să facă parte din familia viitorului ei soț.

Se pare că și o prietenă din copilărie a lui Meghan a dezvăluit că fosta actriță avea o obsesie pentru celebritate și își dorea chiar să devină un membru al Familie Regale.

https://teotrandafir.com/star/sperietura-prin-care-au-trecut-printul-harry-si-viitoare-lui-sotie-ce-ajuns-la-palat-183396/

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top