Connect with us

Revistateo.ro

Niculina Stoican, probleme în afacere

Star

Niculina Stoican, probleme în afacere

Vești triste despre Niculina Stoican. Cântăreața de muzică populară are probleme cu afacerea. Proiectul cu apă minerală, unul dintre proiectele importante pentru artistă, e pe butuci.

Niculina Stoican are probleme cu afacerea

Conform rezultatelor de la Ministerul de Finanțe, afacerea artistei este pe cale să intre în faliment. Lucrul acesta nu este deloc unul plăcut, având în vedere că este vorba despre o afacere de suflet pentru îndrăgita interpretă. Asta deoarece pagubele se ridică la 800.000 de euro. Din această sumă, 250.000 de euro sunt pierderi pe care le-a înregistrat campania vedetei. Ceilalți bani, 550.00 de euro, reprezintă datoriile, sunt informațiile oferite de jurnaliștii de la wowbiz.

Se pare că în fiecare an afacerea Niculinei Stoican a înregistrat pierderi. De asemenea, există și datorii, nu numai pierderi. Se pare că în anul 2017, datoriile firmei ajungeau la nu mai puțin de 550.000 de euro.

În anul 2009 a fost înființată firma Niculinei Stoican. Obiectul de activitate al acesteia este productia de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale și alte ape imbuteliate”.

Din păcate, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru firma artistei.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, dezvăluiri despre relație și despre căsătorie
CITEȘTE ȘI: Silvana Rîciu a divorțat

TE-AT PUTEA INTERESA ȘI: Maria Ciobanu și-a anulat concertele. Vrea să aibă grijă de soțul ei, bolnav

Maria Ciobanu, în vârstă de 80 de ani, trece prin moemnte grele. Asta deoarece soțul ei, Mircea Câmpeanu, are probleme de sănătate. Cântăreața de muzică populară de luat decizia de a-și anula concertele din România pentru a rămâne în SUA. Dorește să stea acolo pentru a-și îngriji soțul.

Maria Ciobanu și-a anulat concertele pentru a rămâne alături de soțul ei, bolnav
În trecut, Maria Ciobanu a avut și alte relații amoroase înainte de a se căsători cu actualul ei soț. Bărbatul a fost căsătorit cu buna prietenă a Mariei Ciobanu, Ileana Sărăroiu, care ne-a părăsit la vârsta de 43 de ani. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top