Connect with us

Revistateo.ro

par

Inedit

Nici nu te-ai fi gandit sa pui asta pe par

Pregateste in casa un sampon natural care iti va curata parul si va hrani podoaba capilara. Este un ingredient pe care nu l-ai fi pus niciodata pe par.

Combina o lingura de MIERE cu 3 linguri de apa fiarta si 3 picaturi de ulei esential, ce aroma iti place.

Dizolva mierea in apa si pune picaturile de ulei esential. De exemplu, uleiul de lavanda sau cel de seminte de morcov te scapa de matreata din par.

Samponul cu miere iti va oferi un par revigorat, frumos si stralucitor. In plus, culoarea parului se va deschide, daca amesteci o lingura de miere cu una de ulei de masline si 6 linguri de apa. Dormi cu masca pe par si incearca sa o tii pana la 24 de ore. Dupa ce vei clati cu apa, o sa ai un par sanatos si cu o nuanta mai deschis.

CITESTE SI: Top 5 măşti naturale pe bază de miere

Mierea aduce o multime de beneficii parului. Regenereaza firul de par, face podoaba capilara mai moale si usor de pieptanat. Este bine sa folosesti samponul cu miere la finalul verii, caci repara firele de par degradate de razele soarelui.

Mierea abunda in vitaminele C, A, D , K si complexul B. Contine acid formic, acid lactic si acid citric, potasiu, sodiu, magneziu, fosfor si clor.

Sursa foto: playbuzz.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top