Connect with us

Revistateo.ro

Nadia Comăneci, primele declarații despre divorțul de Bart Conner

Staruri

Nadia Comăneci, primele declarații despre divorțul de Bart Conner

De câteva săptămâni circulă un zvon potrivit căruia Nadia Comăneci și soțul său, Bart Conner, nu ar mai forma o familie.

Fratele celei mai cunoscute gimnaste din lume, Adrian Comăneci, a vorbit despre acest subiect care a pus pe jar întreaga țară. Ce spune bărbatul despre zvonurile acestea.

„Am vorbit cu ea acum două zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred că e adevărată informația. Dacă era ceva îmi spunea ea, cu siguranță. Plus că asemenea lucruri se întâmplă în timp, n-ar avea cum să se desparta brusă, ar fi ceva mai de durată, nu de pe o zi pe alta.

Eu știu că ei se iubesc în continuare, că sunt fericiți în America. Nu știu cine ar avea interes să propage o asemenea informație, e bine că verificați așa ceva„, a declarat Adrian Comăneci pentru wowbiz.ro.

Citește și: Legatura nestiuta dintre Nadia Comaneci si Donald Trump: „Te iubesc, dar…”

La rândul său, Nadia a vorbit despre aceste zvonuri apărute în ultima vreme.

„Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci pentru cancan.ro.

Bart și Nadia s-au căsătorit în 1996, iar nași le-au fost Adrian și Dana Năstase

Nadia Comăneci(56 de ani) și Bart Conner, la rândul său fost campion la gimanastică, sunt stabiliți în Norman, Oklahoma. Cei doi au împreună o academie de gimnastică, unde numeroși copii încearcă să le calce pe urme.

Nadia și Bart s-au căsătorit pe 23 aprilie 1996, iar nunta a fost una fastuoasă. Nași de cununie le-au fost premierul de atunci, Adrian Năstase, și soția lui, Dana.

Nadia Comăneci a devenit cunoscută în lumea întreagă în anul 1976, atunci când a luat prima notă de 10 din istoria gimnasticii. A fost supranumită „zeița de la Montreal” și este considerată una dintre cele mai valoroase sportive din toate timpurile.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top