Connect with us

Revistateo.ro

A murit fratele lui Nelu Ploiesteanu

Stiri

A murit fratele lui Nelu Ploiesteanu

A murit fratele lui Nelu Ploiesteanu, titreaza presa centrala.

Nelu Ploiesteanu este in doliu. Cel mai cunoscut cantaret de muzica lautareasca si-a pierdut fratele, insa totul a fost tinut in secret pana azi.

„Fratele meu a murit luni si astazi il vom inmormanta. A murit de la bautura. Alcoolul i-a mancat organele din el. Era alcoolic de 15 ani. Am mers cu el in emisiuni TV, l-am internat si l-am aratat tuturor sperand ca el va renunta la viciu si exemplul sau o sa foloseasca si altora care au cazut in pacatul bauturii.

Doliu in familia lui Petre Roman. Soacra sa a murit

Tatal Andreei Marin a murit

Bea mult, foarte mult. A inceput acum 15 ani si de atunci si-a distrus viata pentru ca nu a mai putut sa se lase. Nici nu consuma bauturi fine. Stiti cum e la tara, unde statea el, cu 100 de lei imbeti un colt de sat de a doua zi nu mai e nimeni pe camp, la lucru. Asta a fost, da. Pacat de anii lui ca era tanar, avea doar 48 de ani”, a declarat Nelu Ploiesteanu pentru wowbiz.ro.

Conform informatiilor aparute in presa, fratele lui Nelu Ploiesteanu in varsta de 48 de ani avea probleme cu alcoolul. Barbatul s-a luptat multi ani sa invinga acest viciu, insa nu a fost infrant in cele din urma.

Nelu Ploiesteanu este unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica lautareasca din Romania. Dupa 1990, a lansat 18 albume de muzica de petrecere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top