Connect with us

Revistateo.ro

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

Star

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au împreună o fiică, pe nume Irina. Deși cei doi nu mai sunt împreună, vor ceea ce este mai bine pentru fetița lor. Așa că au luat o decizie legată de Irina.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au decis!

Irinel Columbeanu a spus că este posibil ca Irina să se mute definitiv în SUA, acolo unde se află și mama ei, Monica. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește în Statele Unite de mai mulți ani. Are o relație cu Mr. Pink. Se pare că fetița ei, Irina, se înțelege bine cu iubitul mamei ei, dar și cu fiul lui.

Așa că, dacă Irina va dori la un moment dat să se mute în SUA alături de mama ei, Irinel Columbenau nu se va opune. Ba chiar își va susține fiica. El și fosta lui soție consideră că Irina poate avea o viață foarte bună peste Ocean.

De asemenea, Monica Gabor a dezvăluit recent că fiica ei se simte foarte bine în America.

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre Irinel Columbeanu: „Am ales cel mai bun tată”

CITEȘTE ȘI: Mr. Pink a înlocuit-o pe Monica Gabor? Ce se întâmplă cu afacerea chinezului

Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America

Monica Gabor locuiește de câțiva ani în America. Românca are o relație de mai mult timp cu Mr. Pink. Dar cu ce se ocupă în America? Ei bine, nu stă degeaba. A declarat pentru okmagazine cu ce se ocupă. De asemenea, și sora ei, Ramona, s-a mutat în America alături de ea. Are planuri mari sora Monicăi.

Monica Gabor este fericită în America. Iar acum, fericirea ei este mai mare deoarece și sora ei s-a mutat acolo. Mai mult decât atât, Ramona intenționează să își deschidă propria afacere.

Monica Gabor este profesoară de limba engleză pentru imigranții din Los Angeles. „Sunt studenţi din 32 de ţări diferite şi, atunci când profesoara mea de engleză nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top