Connect with us

Revistateo.ro

Momentul REVELATIILOR pentru Taur. Citeste sfatul zilei de 6 aprilie 2016

Stiri

Momentul REVELATIILOR pentru Taur. Citeste sfatul zilei de 6 aprilie 2016

Taurii vor trai un moment revelator pentru sufletul lor. Citeste sfatul zilei de 6 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu iti declara dragostea ca si cum ai zice „Buna ziua”. Niciodata nu poti fi sigur de felul in care cel sau cea din fata ta va primi cuvintele tale pline de patos. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Atentia ta trebuie sa fie astazi la cote maxime! Vei trai cateva momente revelatoare si vei avea ocazia unica de a afla un adevar pe care il vanai de cateva luni bune. Numarul norocos al zilei: 2.

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2016

Zodii ghinioniste si zodii norocoase in aprilie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Priveste cu incredere viitorul ce vine pentru ca numai de relaxarea si buna ta dispozitie depinde planul pe care il ai in minte. Nimeni nu te poate opri mai mult decat tine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Sarcinile noi iti mananca zilele si nu mai stii pe unde sa scoti camasa. Discuta cu sefii tai daca simti ca exagereaza cu treburile cu care te incarca. Locul de munca nu trebuie sa fie un lagar de exterminare. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Primesti niste vesti pe cale oficiala si nu te incanta foarte tare ce auzi. Priveste lucrurile putin mai detasat deoarece criticile cu care te confrunti sunt constructive. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi esti fericit! Iti vine sa strigi de bucurie si sa ii ciupesti pe cei de langa tine, sa ii obligi sa zambeasca, sa se priveasca partea buna a lucrurilor. Esti un monument de pozitivitate si asta ii fascineaza pe cei din jur. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 11.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top