Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MOMENTE EXTREM DE DIFICILE pentru FECIOARE si SCORPIONI. Citeste sfatul zilei de 17 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Fecioarele si Scorpionii trec prin momente extrem de dificile din punct de vedere emotional in timp ce Gemenii si Leii incep sa se simta tot mai bine. Vezi sfatul zilei de 17 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te culca pe o ureche si du la capat sarcina pe care ai primit-o astazi. Vei vedea ca lucrurile facute pe jumatate vor atrage numai necazuri ulterior. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca te-ai angajat sa faci un act de caritate, nu mai da inapoi. In primul rand ca unii oameni si-au pus speranta in tine si, in al doilea rand, nu te-ai simti deloc bine sa realizezi ca puteai face pe cineva fericit dar egoismul nu ti-a permis asta. Numarul norocos al zilei: 8.

RECOMANDARE TEST ONLINE: ALEGE UN ARBORE DIN IMAGINE SI VEZI CE SPUNE DESPRE TINE!

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O zi minunata te asteapta! Profita de fiecare moment de bucurie, de fiecare compliment pe care il primesti si priveste cu incredere spre viitor! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Cu toate ca nu credeai asta, ti se confirma o ipoteza despre cea mai apropiata persoana, pe care ai cunoscut-o recent. Continua sa testezi terenul pentru a afla mai multe lucruri. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te implica emotional pentru altii. Nu ai de ce sa fii responsabil pentru dramele tuturor oamenilor. Incearca sa te concentrezi doar pe persoana ta. Incepi sa te simti mai bine daca iti traiesti doar propria viata. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai de dat multe explicatii iar unele persoane nu te vor crede, desi esti extrem de sincer. Nu iti ramane decat sa rupi anumite legaturi definitiv. Efectiv, acei oameni nu sunt pentru tine! Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top