Connect with us

Revistateo.ro

Star

Moment mult așteptat! Andrei Stoica, primele declarații la întoarcerea în țară de la Exatlon

Andrei Stoica a fost nevoit să părăsească competiția Exatlon din cauza unor probleme de sănătate. Faimosul a sosit seara trecută în țară.

La aeroport a fost așteptat de mama, soția, copii și fratele lui. Toți copleșiți de emoție la revederea Faimosului.

„Mă simț extraordinar de bine și mă așteptăm să fiu primit bine. Foarte emoționat am fost, aproape că mi-au dat lacrimile, dar o să păstrez aparențele.

Acasă fac urât dacă nu primesc mâncare. În prima luna mi-a fost greu să mă adaptez, mi-a fost extraordinar de greu.

Sportivul a declarat că a slăbit între 10 și 12 kilograme

Nu aș vrea să spun afecțiunea pe care o am, le-aș da un avantaj adversarilor din ring. Însă mi-au zis că dacă rămân este pe riscul meu. Am hotărât să vin acasă. Când m-am așezat pe bancă, mi-a pocnit genunchiul și mi-a rămas blocat”, a spus Andrei Stoica, imediat după întoarcerea din Dominicană.

„Suntem foarte fericiți, abia așteptăm să ajungem acasă să ne povestească. I-am făcut tot ce ne-a comandat”, a spus mamă lui Andrei Stoica.

„Cel mai mult i-am simțit lipsă la antrenament. Cu el mă antrenez cel mai bine”, a spus fratele lui Andrei, Bogdan Stoica.

„Nu mai pleacă nicăieri. Mi-a fost foarte greu. Eu sunt cea mai fericită că s-a întors. Când am văzut că are probleme cu piciorul, am zis că trebuie să se întoarcă acasă”, a spus soția lui Andrei Stoica, conform wowbiz.ro.

Citește și De ce a plecat Andrei Stoica de la Exatlon

Cosmin Cernat a făcut un anunț trist aseară pentru toți fanii emisiunii Exatlon. Îndrăgitul Andrei Stoica a fost nevoit să părăsească reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

Andrei Stoica a participat la Exatlon în Echipa Faimoșilor și a părăsit competiția sportivă aseară.

Acesta are serioase probleme de sănătate, iar ieșirea lui din competiție a fost anunțată chiar de către Cosmin Cernat.

„Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat.

Andrei a avut un ultim mesaj pentru faimoși. Acesta i-a încurajat pe colegii lui să fie tari în continuare.

„Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau, va respect pe fiecare dintre voi si abia astept sa ne vedem acasa, Sunteti mari!”, a spus Andrei Stoica.

Andrei s-a accidentat grav la picior, iar din această cauză nu a mai putut să continue să concureze în show-ul de la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top