Connect with us

Revistateo.ro

Star

Mircea Badea: „Ne despărțim!”

Mircea Badea a făcut un anunț neașteptat aseară în cadrul emisiunii „În gura presei”. Realizatorul Antena 3, care de mai bine de 14 ani prezintă ce se întâmplă în presa din România comentând cele mai fierbinți subiecte din politică și justiție a spus că se desparte de cetățenii români.

Mircea Badea, mai sincer ca niciodată în emisiunea sa

„Milioane de oameni stau acasă, pe canapelele lor și spun: `ziceți-le băieți, dați-i în gât pe ăștia`, în timp ce noi ne riscăm viețile, oameni dragi nouă pot să pățească nasoale, cum au mai pățit, iar noi ne expunem foarte tare.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir: “Apostrofarile odioase la adresa lui Mircea Badea nu sunt facute de mine”

Afla ce stil de viata are Mircea Badea

Carmen Brumă dezvăluie alimentele-minune pentru un păr sănătos: „Beau acest suc și rezultatul este wow”

Întrebarea mea este: ”De ce?”. Sigur că nu o fiu niciodată un aplaudac al ăstora, dar, până la urmă, de ce mă bag eu în linia întâi, expunându-i pe cei dragi mie? (…) Eu, în această seară, o să marchez un punct de cotitură în existența mea. (…)

Din multe puncte de vedere, mă voi despărți de cetățenii acestei țări, în mod absolut asumat, vreau să o spun ca atare, clar și răspicat, și vreau să marchez articulat acest moment, cred, de cotitură, în jurul căruia am tot pendulat.

Intenționez să nu mai fiu prost. N-o să fiu slugoiul unor scelerați niciodată. N-am cum!”, a declarat Mircea Badea aseară.

Mircea Badea este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Și-a început cariera la diferite posturi românești, printre care Tele 7 ABC, Antena 1 și Realitatea TV.

A prezentat un matinal de succes alături de Teo Trandafir numit „Bună dimineața, România” la Tele 7 ABC în 1994, iar apoi emisiunile „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Șou” la Antena 1 între anii 1997 și 2000.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top