Connect with us

Revistateo.ro

Mirabela Dauer a fost operată de urgență și se află internată în spital.

Star

Mirabela Dauer, probleme cu rinichii după ce a ținut dieta Dukan

Cântăreața de muzică ușoară Mirabela Dauer a ținut una din cele mai populare diete, cea prin care slăbești consumând foarte multe proteine.

Mirabela Dauer, probleme cu rinichii din cauza regimului Dukan

Cântăreței nu i-a priit deloc acest regim alimentar, căci era să ajungă la spital. Vedeta a mărturisit că a avut probleme cu rinichii și a renunțat la această cură.

„Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan.

CITESTE SI: Mesajul emotionant al lui Raoul pentru Mirabela Dauer

Dieta Dukan: Budinca de lapte DUKAN

Dieta Oana Radu – “Am ajuns sa cantaresc 115kg din cauza tatalui meu”

CUM FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT DIETA DUKAN – AFLA AICI TOTI PASII ESENTIALI DACA VREI SA TII ACEST REGIM ALIMENTAR

N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne… “, a mărturisit Mirabela Dauer, scrie wowbiz.ro.

În ce constă dieta Dukan

Dieta Dukan ar putea fi numita „regimul Dukan”, intrucat sfaturile dr. Dukan sunt mai ales pentru un regim de viata in care te poti simti tot timpul bine. Dieta Dukan este impatrita in mai multe faze: faza de atac, faza alternativa (se consuma alimentele din prima faza + legume), faza de consolidare si faza de stabilizare (alimentatie sub supraveghere pentru a nu reveni la kilogramele de dinainte).

In faza de atac, numita si faza proteinelor, se consuma multe proteine, in care se pierde mult in greutata: pana la 20 de kilograme in doar 10 zile. Alimentele pe care le puteti consuma cu moderatie in prima faza sunt: carne de vita, jambon, oua, branza tofu, produse lactate cu 0% grasime, lapte semidegresat, guma de mestecat fara zahar. De asemenea, consumati zilnic 1,5 litri de apa sau ceai diuretic.

Faza a doua: introducerea legumelor pe langa proteine. Pentru ca dieta Dukan sa dea rezultate, alterneaza legumele cu proteine astfel: 3 zile proteine si 5 zile proteine cu legume (daca doriti sa slabiti 10 kilograme) sau 5 zile proteine si 5 zile proteine cu legume (pentru a slabi mai mult de 10 kilograme).

In fazele de consolidare si mentinere (durata 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut) putem reintroduce toate alimentele (chiar si cele interzise: paine, branzeturi, fructe); dar o zi din prima faza pe saptamana (fara luni) trebuie respectata.

Referitor la faza de mentinere, nutritionistul francez este de parere ca trebuie respectata toata viata si se bazeaza pe doua principii: joia consumi doar proteine, de consumat zilnic cate trei lingurite de miere (din plafaruri).

Exemplu de meniu Dukan:

Mic-dejun: cafea sau ceai + 1 sau 2 iaurturi sau 200 g branza alba + 1 felie de jambon fara grasimi sau un ou tare.

La ora 10/11: un iaurt sau 100 g branza alba 0% grasimi.

Pranz: un aperitiv proteic (surimi, crab, pate de pasare, somon, oua tari) + felul intai constand in carne, peste sau crustacee + desert: iaurt sau branza alba.

Cina: alimentele consumate la mic-dejun.

1 Comment

1 Comment

  1. Bianca

    2017-11-18T09:43:11+02:00 at 2017-11-18T09:43:11+02:00

    Deci ai scris o mare prostie despre dieta dukan. În niciun caz nu se ține asa! Probabil ca din acest motiv a avut probleme cu rinichii! Lipsa de informare duce la probleme medicale, nu dieta, care este este bazata pe proteine, nu doar pe carne. În dieta asta eu mănânc pizza, savarina, amandina, tort, tot felul de supe și mâncăruri, chiar și sarmale! Iar astea toate le faci cu taratele pe ovăz, care sunt baza dietei și pe care nu le-ai menționat deloc în articol! 🤔🤔🤔🤔 Informați-vă corect și complet, apoi țineți dukan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top