Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici a vorbit despre zilele benefice si cele negative. Totodata, numerologul a dezvaluit care sunt orele nefaste si cele bune

Stil de viata

Mihai Voropchievici spune care sunt zilele si orele benefice

Numerologul Mihai Voropchievici spune ca zilele faste si nefaste sunt analizate in functie de unele date ezoterice. Totodata, exista si ore in care ar trebui evitate unele activitati importante, dar si unele propice pentru ele. Acestea sunt asa-numitele „ceasul bun” si „ceasul rau”.

Voropchievici spune ca luni, miercuri, joi si duminica sunt zile benefice. Ziua de luni aduce calm si blandete, cea de miercuri reusita si comunicare, cea de joi vointa, in timp ce duminica este o zi de repaos si odihna.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 25 – 31 iulie 2016

Citeste si: Care sunt zilele tale norocoase in 2016, in functie de zodie

Pe de alta parte, exista si zile nefaste, respectiv marti, vineri si sambata. Ziua de marti aduce lupte, certuri si esecuri. Vineri, ziua lui Venus, este cunoscuta pentru ghinioanele si evenimentele negative produse in aceasta zi. Sambata, este o zi in care sa nu te ocupi de lucruri rele sau sa scormonesti lucruri ascunse.

Totodata, numerologul a vorbit la emisiunea „Adevaruri ascunse” si despre orele benefice si cele nefaste din aceste zile. Mihai Voropchievici sustine ca si ora poate aduce o influenta mare asupra actiunilor omului.

Citeste pe huff.ro care sunt orele benefice si cele nefaste!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top