Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Mihai Voropchievici: „Scorpionul, Racul, Berbecul si Capricornul – AFECTATI DE LUNA SANGERIE!” Ce cataclisme vor aparea pe planeta

Se spune ca Luna sangerie aduce cutremure si inundatii. Toate zodiile au de suferit in urmatoarele saptamani, in urma fenomenului care a avut loc azi noapte (eclipsa totala de luna si luna plina).

Numerologul Mihai Voropchievici a facut o analiza a fenomenului si nu vine cu vesti tocmai bune.

„In primul rand anul 8 a fost cu o influenta fantastica. Sangele, rosul stiintific, explica toate razele soarelui. Culoarea aceasta, si la vise, e o veste. Vestea asta aduce ceva.

LUNA SANGERIE – EFECTE SPECTACULOASE. Ne asteptam la lucruri mai putin placute. Le luam ad-literam dupa ce spun batranii nostri. Dupa astfel de fenomene au aparut mereu ciudatenii. Ma refer aici la pierderile de vieti masive. Exista un factor perturbator care ataca mintea omului.

Omul nu mai vrea sa fie atat de rational, iar 8-ul afecteaza intotdeauna sistemul de gandire. Cei care sunt afectati in mod direct sunt cei care au in datele lor o cifra de 8 sau un destin 8.

In toate apartamentele cu cifra 8 se intampla ceva. Ati vazut ca am debutat cu astfel de cataclisme. Mareea, fluxul si refluxul. Vor fi tsunami-uri devastatoare. Cutremurele vor veni sub alte forme, nu cauzate de luna plina”, a declarat Voropchievici la TEO SHOW.

„Gemenii vor fi foarte doritori de dragoste. Gemenii trebuie sa accepte propunerile amoroase dar dupa ce le analizeaza de doua-trei ori”, a vorbit Voropchievici.

„Luna asta giganta a avut loc pe axa Berbecului. Berbecul, Scorpionul, Capricornul si Racul intra sub influenta lunii si sunt cele mai afectate. Eclipsele au doua saptamani inainte, doua dupa. Urmatoarele doua saptamani vor fi cruciale”, a declarat numerologul.

LUNA SANGERIE – EFECTE SPECTACULOASE. Cat despre toate celelalte zodii, Voropchievici a spus ca toata lumea se va certa cu toata lumea iar secretul pe care trebuie sa il invatam este autostapanirea.

Numerologul a facut o paralela intre evenimentul de azi noapte si ‘Sfarsitul lumii’ din 2012: „In 2012 era un sfarsit de ciclu, iar noi nu am mai prins un astfel de eveniment. Si eclipsa din ’99 a fost un fenomen, insa 2012 a venit ca o schimbare masiva in constiinta oamenilor”.

Sursa foto: Captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top