Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici dezvaluie care sunt punctele sensibile ale zodiilor

Astro-FUN

Mihai Voropchievici dezvaluie care sunt punctele sensibile ale zodiilor

Mihai Voropchievici dezvaluie care sunt punctele sensibile ale zodiilor. Fiecare nativ are cate o vulnerabilitate, iar numerologul vorbeste despre cum poate fi depasita pentru fiecare zodie in parte.

„Fiecare zodie are niste defecte. In momentul in care tu ai niste defecte si eu ti le cunosc, te pot lovi in ele. Defectele sunt punctele sensibile ale omului. Omul nu poate sa aiba numai calitati”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3, in urma cu cateva zile.

Punctele sensibile ale zodiilor

BERBEC

Este inconstant, uneori abandoneaza un lucru pe care il incepe, se razgandeste, se plictiseste repede inainte de a termina un lucru. Isi pierde interesul usor si nu e diplomat, pare obraznic si e impertinent. A fi obraznic cu o persoana inseamna a deveni vulnerabil.

TAUR

Are o incapatanare feroce, iar incapatanarea asta actioneaza impotriva lui. Il ia pe „NU” in brate de copil, de mic. E atat de conservator ca neaga totul de la inceput. Este materialist si avar si poate fi violent cand nu ii ies lucrurile asa cum vrea el. Cand e furios, e un butoi de pulbere, e de temut.

GEMENI

Este dualist, superficial, nestatornic, instabil. Este destul de barfitor si pierde timpul cu nimicurile. Se razgandeste de foarte multe ori si din cauza volatilitatii si versatilitatii sale ajunge sa piarda bani.

Lectii de viata de la Osho pentru fiecare zodie

Cele mai bune combinatii erotice, in functie de zodie

RAC

Cel mai mare defect al Racului este ca se supraapreciaza. Are niste spaime teribile pentru el si pentru cei din jur. La locul de munca devine un subaltern dificil de multe ori. Vede motive de neliniste oriunde. Sensibilitatea il face mult mai vulnerabil. Nu suporta teme de ingrijorare.

LEU

Leul are niste lucruri interesante. Este orgolios, sufera de vedetism si ii place sa fie periat. Daca este seful tau, e pierdut. Iti poate oferi informatii eronate. Efortul prelungit pentru Leu poate duce la un dezechilibru psihic. Pierde mult sufleteste din cauza orgoliului exagerat.

FECIOARA

Fecioara are multe puncte in dezavantajul ei. E foarte critica, e barfitoare. E cea mai buna spioana. Mata Hari se pare ca era Fecioara. Spioneaza tot. Poate fi zgarcita, meschina si obsedata de curatenie. Fecioara este si ipohondra. Va cauta defectele oriunde, inclusiv cand merge la restaurant. Din cauza judecatii ei prea amanuntite pierde in viata parteneri foarte buni.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top