Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Mihai Voropchievici: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit despre cum stau cu dragostea oamenii, în funcție de grupa lor de sânge.

„Știm că există 4 grupe de sânge. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, în funcție de grupa de sânge. Suntem dependenți de afectivitate, de dragostea partenerului.

Cei cu grupa A de sânge se numesc și armonioșii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentală este destul de mare. Are niște zone de inflamare fantastice. Sunt greu de înțeles când se îndrăgostesc. Ei așteaptă mereu ca partenerul să facă primul pas”, a declarat Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a mai spus că din cauza sensibilității lor accentuate, persoanele cu grupa de sânge A riscă să divorțeze foarte repede.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru români: „Cel care nu are în nume literele…”

CITEȘTE ȘI: Cum citim o persoană după limbajul trupului – Lidia Fecioru

„Grupa B de sânge sunt toți liderii lumii. Sunt foarte buni, au orgoliul unui perdant și are impresia că doar el descoperă dragostea. Uită că impulsivitatea îl poate duce la dureri sufletești și la erori fatale. Orgoliul lor se manifestă fără opreliști. Au o personalitate încruntată. Nu le place să facă nimic superficial. Nu caută parteneri de viață neapărat frumoși, sunt mai mult pe interes. Îi interesează partea calculată. Interesul poartă fesul”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

„Grupa 0 e grupa oamenilor generoși pentru că se poate repartiza tuturor. Sunt și metodici. Posesorii grupei sunt oamenii care conduc la filozofie, încearcă să tempereze tumultul, cu toate că ei sunt în firea lor niște tumultuoși. Ei trăiesc momentul, sunt tipii solarieni, au carismă în primul rând. Relațiile lor se bazează pe sentimente și nu pe raționamente”, a mai spus maestrul Voropchievici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top