Connect with us

Revistateo.ro

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE

Stil de viata

MESAJE ȘI URĂRI DE SFÂNTUL ILIE – Pentru familie și colegi

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE – SFANTUL ILIE este sărbătorit, conform calendarului ortodox, în fiecare an pe data de 20 iulie.

Există mai multe superstiţii şi tradiţii păstrate din moşi-strămoşi.

În dimineaţa zilei de SFANTUL ILIE se culeg plante de leac, în special busuioc, ce se pun la uscat în podurile caselor, sub streşini sau în cămări. Tot acum se culeg şi plantele întrebuinţate la vrăji şi farmece.

De SFANTUL ILIE nu se lucrează de teama pagubelor: trăznete, ploaie sau grindină.

Daca sunt tunete de Sfantul Ilie, alunele si merele vor fi viermanoase. Daca ploua de Sfantul Ilie, ploaia nu va inceta vreme de 20 de zile.

Daca in ziua de 20 iulie este furtuna, geamurile si usile casei trebuie sa fie bine inchise, pentru a nu intra in casa vreun drac fugarit de SFANTUL ILIE. Pe vreme de furtuna nu este bine sa iti gasesti adapost sub un carpen, intrucat in acest copac prefera sa se ascunda dracii infricosati de Sfantul Ilie.

CITESTE SI: Traditii si obiceiuri de SFANTUL ILIE

Sfatul Ilie – Mesaje

Daca in ziua de 20 iulie este furtuna, geamurile si usile casei trebuie sa fie bine inchise, pentru a nu intra in casa vreun drac fugarit de Sfantul Ilie. Pe vreme de furtuna nu este bine sa iti gasesti adapost sub un carpen, intrucat in acest copac prefera sa se ascunda dracii infricosati de Sfantul Ilie.

Nu este bine sa pornesti la drum in ziua de Sfantul Ilie. Atunci cand tuna, oamenii trebuie sa isi faca cruce, intrucat Dumnezeu i-a poruncit Sfantului Ilie sa loveasca in toate, numai in cruce nu.

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Nu este bine sa pornesti la drum in ziua de Sfantul Ilie.Sfântul Prooroc Ilie este una dintre cele mai interesante şi complexe figuri de sfinţi. Poate fi considerat un sfânt ecumenic, deoarece este cinstit nu numai în creştinism, ci şi în iudaism şi chiar în tradiţia islamică. Sfântul Ilie a trăit cu peste opt sute de ani înainte de întruparea Mântuitorului, pe vremea regelui Ahab, în regatul Israel din Samaria. Sfântul Ilie este şi ocrotitorul recoltelor; de aceea, în această zi ogoarele se stropesc cu agheasmă pentru ca ele să aducă rod bogat în anul următor.

MESAJE SFANTUL ILIE: Familie, prieteni, colegi, sora, frate, mama, tata

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani Ilie!

Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La multi ani Ilie!”

MESAJE ȘI URARI DE SFANTUL ILIE. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani! Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani! Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

MESAJE ȘI URARI DE SFANTUL ILIE.
 Cu ocazia zilei Sfantului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!


MESAJE ȘI URARI DE SFANTUL ILIE.
 Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!
MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani! De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

MESAJE ȘI URARI DE SF. ILIE. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

MESAJE ȘI URĂRI DE SFANTUL ILIE. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani!

Multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos! La multi ani! De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!

Sfatul Ilie – Mesaje pentru colegi

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE.Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani! Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani! Multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos! La multi ani!

MESAJE SI URARI DE SFANTUL ILIE. De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top