Connect with us

Revistateo.ro

MERCUR in LEU - Nicoleta Svarlefus ne spune ce se intampla cu zodiile

Horoscop

MERCUR si Venus in LEU – Nicoleta Svarlefus ne spune ce se intampla cu zodiile

De joi, 14 iulie, de la prima ora, si Mercur, instrumentul nostru principal de comunicare, logica si rationare, intra sub influenta Leului.

Mercur in zodia leu

1. N-ar fi rau sa nu eziti, în perioada asta, sa te promovezi si singur.

Fa-te responsabil cu punerea în scena a propriilor idei, gânduri! S-ar putea sa ti se reproseze ca-ti place sa te auzi vorbind. Foarte bine. Treaba ta acum e sa ai ceva personal de raportat, de exprimat, de spus. Treaba ta e sa te prezinti, sa exprimi ceva ce porti în tine, sa comunici, sa aduci în lumina niste ispravi personale. Adu-ti fara teama, prin ce spui, un important capital de imagine! Fii convins ca meriti atentie!

CITESTE AICI: HOROSCO LUNAR: Trei zodii isi schimba viata cu 180 de grade

2. Spune ce ai de spus, da’ fa-o din toata inima! Vorbeste cu pofta, foloseste cuvinte alese!

Dispui probabil de un fantastic elan expresiv. Dialogheaza fara sa-ti reprimi propria individualitate – explodezi oricum mai devreme sau mai târziu. Nu-i vremea, ca-n teatru, de un „contre-emploi”, sa faci adica ceva ce nu-ti sta în caracter a face. Zi-le cum esti tu, nu comunica în alt mod, ca altul decât ca tine!

CITESTE AICI: Leul are parte de un eveniment major. Citeste sfatul zilei de 17 iulie 2016

3. Când vorbesti, scrii ori dezbati ceva fa totul sa para usor, exprima celuilalt încredere! L-ai putea inspira demential, lânga tine e vigoare si caldura.

Daca altii par sa aiba frânele trase, tu esti cel care, tocmai prin ce spui, îi poti trage înainte. Când li te adresezi, în orice discurs, creeaza atmosfera aia faina de veselie, lejeritate, joaca! Las’ sa se simta în tine forta cu care traiesti, jubileaza! Nu poti da gres când te bucuri. De fapt, n-ai dreptate decât atunci.

Venus in leu

Se incinge atmosfera, usor usor schimbam ritmul.

De marti, 12 iulie, Leul incepe sa se ocupe de planete, mai intâi prin ingresul lui Venus aici, dupa aia prin cel al Soarelui si al lui Mercur. Principala resursa deci pusa la dispozitie de acest tranzit e STIMA DE SINE. Fiind vorba de activarea unei energii de foc, care sustine energetic valoarea noastra individuala, se pune problema a cât de mult te iubesti.

2. Intreaba-te daca te pretuiesti indeajuns! Te slujesti suficient, te gasesti destul de interesant, de rodnic, de valabil? Simti ca meriti ce-i mai bun, ca esti perfect demn, prin nastere, sa fii tratat regeste? Cere mult, ridica pretentii, respecta-te”aferent, corespunzator, pe barosaneala”!

Citeste mai mult pe astrocafe.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top