Connect with us

Revistateo.ro

Mercur in Capricorn pe 19 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Mercur in Capricorn pe 19 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Cu Mercur in Capricorn, zodiile sunt puse in fata unor situatii-limita incepand cu 19 decembrie. Mersul retrograd al acestei planete aduce o serie de lamuriri in viata sentimentala a nativilor.

Cum sunt afectate zodiile de mersul retrograd al lui Mercur in Capricorn

BERBEC – Neastamparul tau este dus la extrem in perioada urmatoare. S-ar putea ca tocmai din cauza faptului ca nu vei fi la curent cu evenimentele sa faci greseli uriase.

TAUR – Urmeaza o perioada benefica din punct de vedere financiar. Nu face schimbari radicale si nu o lua de la zero din 19 decembrie. Transformarile nu te favorizeaza la final de an.

GEMENI – Din punct de vedere al dezvoltarii sociale, al comunicarii, al competentelor profesionale, nu vei straluci. Se recomanda chiar o pauza, o reorientare.

RAC – Daca de obicei faci un pas inainte si trei inapoi, din 19 decembrie vei retrograda destul de mult. Cu alte cuvinte, vei merge tot inapoi. Poate ca e bine sa treci in trecut, mai ales ca unele relatii merita niste rectificari.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2017. Momentele cheie din anul karmic 1

LEU – Devii foarte confuz si e recomandat sa nu iei decizii in graba. Analizeaza cu atentie lucrurile, pentru ca nu esti deloc un norocos incepand de acum.

FECIOARA – Vei sta destul de prost cu nervii. Risti sa pierzi bani, iar atmosfera de la munca poate deveni de nesuportat. Se recomanda o atentie ceva mai mare la felul in care te exprimi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top