Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Melania Medeleanu este însărcinată pentru prima dată

Vești neașteptate din partea uneia dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Melania Medeleanu este însărcinată în opt luni și a ținut sarcina secretă până acum.

Îndrăgita vedetă care de câțiva ani s-a dedicat programelor sociale și fundației MagiCamp va deveni mamă în doar câteva săptămâni, la vârsta de 40 de ani.

Citește și: Revista Semana: Regina Letizia a Spaniei ar fi însărcinată

Frumoasa fostă prezentatoare TV a decis să țină sarcina ascunsă de ochii lumii, însă paparazzii care au surprins-o pe vedetă în oraș au putut constata că sarcina este extrem de avansată.

Vedeta a reușit să mascheze burtica până acum cu haine largi și nimeni nu a bănuit până acum.

Melania Medeleanu a fost căsătorită timp de patru ani cu artistul Dan Teodorescu, între 2002-2006.

Simona Gherghe a ținut, la rândul ei, sarcina secretă

Aceasta nu este singura care a făcut acest lucru. Și Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a anunțat în urmă cu câteva zile că va aduce pe lume un băiețel peste numai câteva luni.

„Cumva, prin nu ştiu ce minune,
Când nimeni, nimeni nu se aştepta,
Un suflet mic şi-a ales… familia!
Ana, mama şi tata te aşteaptă! ❤️ 👨‍👩‍👧‍👦#VINEBEBE2 #pregnancy #părinţidedoi”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, imediat după ce a dat frumoasa veste.

În urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta a mai dezvăluit și că s-a căsătorit în secret cu tatăl copilului său, Răzvan Săndulescu.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, că n-am fãcut niciun efort să nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Răzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată”, a dezvăluit Simona Gherghe pentru VIVA!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top