Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei

Regalitate

Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei

Mai e puțin până la marele eveniment al anului 2018. Este vorba despre nunta regală ce va avea loc pe data de 19 mai. Atunci, fosta actriță Meghan Markle se va căsători cu Prințul Harry. Îaninte de eveniment, au fost unele probleme cu fmailia fostei actrițe. Se pare că tatăl ei nu voia inițial să participe la nuntă. Însă s-a răzgândit. Mai mult decât atât, își va conduce fiica la altar. Iată ce se va întâmpla.

Tatăl lui Meghan Markle va participa la nunta regală și își va conduce fiica la altar

Tatăl lui Meghan Markle s-a răzgândit. Și va participa până la urmă la nunta regală. Mai mult decât atât, bărbatul va fi cel care își va conduce fiica la altar.

Deși inițial nu voia să participe la evenimentul anului, se pare că tatăl fostei actrițe s-a răzgândit. Conform jurnaliștilor de la Mirror, Thomas Markle a anunțat că va merge la nuntă. Va fi alături de fiica sa când va deveni soția Prințului Harry.

CITEȘTE ȘI: Noi probleme în Familia Regală. Fratele lui Meghan Markle: ”E atât de falsă!”

CITEȘTE ȘI: Familia lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta regală

Bărbatul în vârstă de 73 de ani va părăsi în curând locuința din Rosarito, Mexico. Va merge cu avionul la Londra pentru a-i fi alături fiicei sale, cu ocazia nunții, evenimentul pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare.

Conform Kensington Palace, Doria Ragland, mama lui Meghan și fosta soție a lui Thomas Markle se va întâlni cu Regina Elisabeta a II-a cu câteva zile înainte să aibă loc nunta anului 2018.

Așadar, mai e puțin până la nunta anului 2018. Pe data de 19 mai, Prințul Harry și fosta actriță, Meghan Markle, vor deveni soț și soție. În ciuda problemelor legate de familia lui Meghan, în ciuda speculațiilor apărute de-a lungul timpului în presă, se pare că totul este în regulă. Mai mult decât atât, tatăl lui Meghan, care nu voia la început să participe la nunta fiicei sale, va fi prezent până la urmă la eveniment.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top