Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle surprinde după nuntă

Regalitate

Meghan Markle surprinde după nuntă

Sâmbătă, pe 19 mai, a avut loc nunta reaglă. Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare de numeroase persoane din întreaga lume. Acum, fosta actriță Meghan Markle a devenit ducesă. Află ce răspuns incredibil i-a dat unui prieten care a întrebat-o dacă acum, având în vedere nou său statut, trebuie să se încline în fața ei.

Meghan Markle, răspunsul incredibil la întrebarea prietenului său

Daniel Martin este make-up artist, dar și prieten cu Meghan Markle. Bărbatul a spus că nu știe cum să se poarte cu Meghan, care acum a devenit ducesă.

A întrebat-o pe prietena lui dacă trebuie să se încline în fața ei. I-a spus că nu vrea să fie lipsit de respect, dar o știe de aproape zece ani. Atunci, ducesa a început să râdă și i-a spus că ea întotdeauna va fi Meg.

Daniel Martin a spus că se aștepta la o astfel de reacție din partea bunei sale prietene. De asemenea, a menționat că la următoarea întâlnire cu Meghan și soțul ei, prințul Harry, va avea grijă să respecte și protocolul.

CITEȘTE ȘI: Ce se va întâmpla cu Prințul Harry dacă Meghan Markle va rămâne gravidă. LOVITURĂ la CASTEL!

CITEȘTE ȘI: Cum de n-a observat nimeni asta la Meghan Markle? Pe toată durata nunții a apărut așa. Oare Harry știa?

De asemenea, bărbatul a mei spus pentru Daily Express că lucrează de mai mulți ani cu Meghan. Au devenit prieteni. La începutul lunii mai, cu puțin timp înainte de evenimentul anului, Daniel Martin a spus că a primit învitație la nunta regală. Dar a fost ținut secret rolul său de make-up artist.

De asemenea, a spus pentru sursa menționată anterior că el a fost cel care s-a ocupat de machiajul natural al lui Meghan Markle în ziua în care a avut loc marele eveniment. A mai declarat și că proba de machiaj a fost făcută prin telefon. Însă nu au fost probleme în privința machiajului deoarece ei doi se știu foarte bine.

Make-up artistul a mai adăugat și că machiajul a fost realizat cu puține produse cosmetice. Și asta deoarece a fost unul simplu, natural.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top