Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle nu va fi nașa celui de-al treilea copil al lui Kate și William

Regalitate

Meghan Markle nu va fi nașa celui de-al treilea copil al lui Kate și William

Casa Regală a Marii Britanii trece de la un eveniment la altul. După nunta transmisă de sute de posturi de televiziune din toată lumea, cea dintre Meghan și Harry, acum urmează botezul regal.

Kate Middleton și Prințul William îl vor creștina pe cel de-al treilea copil al lor, Louis. În Marea Britanie se vorbește de zor despre cine ar putea să le fie aproape celor doi părinți la acest eveniment important.

Meghan Markle are șanse foarte slabe să fie nașa celui de-al treilea copil al cumnatei sale, Ducesa de Cambridge.

Pe site-urile de pariuri din Anglia lumea a început să facă pariuri în legătură cu perechile de nași, iar Meghan Markle are o cotă foarte mică. Membrii familiei regale au fost excluși asta pentru că în ultima vreme Casa Regală a ales ca nași pentru astfel de eveniment foști membri ai personalulului Casei sau prieteni de-ai părinților.

Pentru ca Meghan să fie nașa lui Louis, Regina Elisabeta ar însemna să schimbe regulile de botez, lucru puțin probabil. Două dintre nașele Prințului Louis ar putea fi Tiggy Pettifer, fosta doică a prinților William și Harry și Laura Lopes, fiica ducesei de Cornwall, Camilla, a doua soție a Prințului Charles.

CITESTE SI: Video! Kate Middleton, speriată după ce fiul ei, Prințul George, a căzut

De ce poartă Meghan Markle pantofi cu un număr mai mare

Prințul Harry, în turneu fără Kate

Prințul William a plecat în turneul regal fără soția lui, ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Fiul regretatei Prințese Diana a vorbit în public despre absența nevestei sale, cu care are deja 3 copii frumoși: George, Charlotte și Louis.

„Soția mea, Catherine, este foarte tristă că nu a putut fi aici. Ea și familia ei își amintesc cu drag de cei aproape trei ani petrecuți pe când tatăl ei lucra pentru British Airways, în Amman. I-ar fi plăcut să fie aici. E foarte supărată că am venit fără ea.”, a mărturisit William în cea mai recentă apariție publică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top